Körülbelül mennyibe kerülhet nem túl drága helyen összességében a babának való bevásárlas? Mennyiből lehet kijönni?
Ez attól is függ,hogy milyen minőségű termékeket veszel.Szerintem a babakocsi a legdrágább.Mi minden hónapba félreteszünk valamennyit,hónap végén megyünk vásárolni a nagyobb dolgokat.Szerencsés helyzetben vagyok,mert kapunk egy csomó cuccot.én úgy gondolom,hogy 150-ből ki lehet jönni így.
24 hetes kismami
szia
mi mindenből megkerestük a legolcsóbbat, ami nem azt jelenti, hogy rossz minőség lenne, vagy gagyi.
babakocsi,baby outletbe, hordozóval együtt 30.000.
kiságy ikeában 8.000.
+kiságy berendezés ( matrac, baldahin, ágyneműk)15.000.
ruhák( 56-os méret)mindenből, body, rugi, 3-4db.aztán ha kevésnek találjuk, bármikor lehet venni.ezt a tescóba vettük.max.6.000.volt.
aztán, pelenkák, fürdő lepedők...stb.
szerintem mi bőven-bőven 100.000alatt vagyunk.
Szia!
Nem kell mindenből a legdrágábbat venni, felesleges. Nekem a 2. babám, igy tudom, hidd el.
Babakocsit a Bippa Kft-nél vettünk 42000Ft, hordozós. Kiságíat használtan 20 E-ért, öltöztetős.
A kisruhákat a legolcsóbb bababoltban vettem, és még turiban is voltam. Nem mindegy, hogy egy bodyt 1000 Ft-ért, vagy 1600 Ft-ért veszel.
A kisruhák pontosan mennyibe voltak eddig, nem tudom, mert apránként vettem meg, de ki lehet számolni, mert azért tudja az ember, mennyi body kell, rugi, stb.
Például kifogót is láttam 2000 Ft-ért, viszont láttam 3000 ft-ért is. Hogy mi a különbség, nem tudom.
De olvastam itt már olyat, hogy 5-600 E ft-ból hozták ki a baba első dolgait. Hát.... nem semmi.
Én szinte mindenből használtban gondolkodtam, de egy 100.000 ft így is elmegy. Azért nem írom konkrétan, mert rengeteg mindent kaptunk családtól, sőt, szinte semmit nem kellett megvennem.
Kiságy minimum 10+ a belevaló matrac, ágynemü, huzat is minimum 10. Babakocsi használtan is 20, pelenkázó 10-20, kád, ruha, piperecucc, külön mosószer, öblítő, esetleg autós ülés... szóval 100 összejön hamar..
Lásd: www.babaholmiolcson.hu
Mi ujonnan vettünk mindent és nem is a legolcsóbbakat de kb. 180 ezerből kijött minden: pelenkázós átalakítható kombi kiságy 41.000, hozzá kókuszmatrac, ágynemű, huzatok kb. 20.000, többfunkciós babakocsi hordozóval 40.000, stb. A hipermarketek akcióiban is összevásároltam egy csomó cuccot, pl. kiskádat 1200-ért, rugdalózókat, bodykat párszázforintokért (pl. 5 db body 1200 Ft), és mégsem használt hanem új ruhák, sok turinál olcsóbb. De kiságyat lehet 10.000-ért is venni, tehát lehetett volna többet spórolni, de mi nem egy gyereket tervezünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!