Miért alszik nagyon sokat a babám csak félálomban?
Igen, eszik eleget, sokat gyarapodott és kerekedik rendesen, sokszor már jön vissza a száján a kaja, tehát enni eszik.
Ha még csak édesen cuppogna, azt imádnám én is, de iszonyat hangokat ad. Első napokban ugrátlunk, hogy megfullad.. most már megszoktam, hogy ezt csinálja, hogy hörög, meg stb. csak aludni nem lehet mellette..és olyan, mintha nyugtalanul aludna, nem tudom ez normális-e, más baba is ezt csinálja-e, azért érdeklődöm.
De türelmes vagoyk, szokom, és reméljük, elmúlik és alszik majd nyugodtan.
Köszönöm a válaszokat, és várom a további észrevételeket is:-)
Nekem a középső fiam harákolt, mint egy öregúr, rögtön megszületése után, és viszonylag sokszor volt náthás az első éveben, pedig sokatt szopott. A fül-orr gégész azt mondta, hogy nagyok a mandulái, azóta is horkol, prüszköl, most meg allergiás, és a legnagyobb fiam panaszkodik, hogy nem tud tőle aludni. Az orvos szerint elmúlik, ha kivesszük a manduláit.
Szóval nálunk csak hörgések voltak.
Érdemes lenne megkérdezni a gyerekorvosotokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!