Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Azok a babák akik pár hónaposa...

Azok a babák akik pár hónaposan (pl.4-5-6hósan) "nagy" súlyúak tehát 7-8-9 kilósak, ők megállnak valamikor (mikor? ) vagy kisgyermekkorban esetleg felnőttkorban is nagyobbak lesznek?

Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 09:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha elkezd majd menni szerintem nem lesz gond.
2009. nov. 15. 09:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Én mikor kisbaba voltam rettentő kövér voltam.

Nagyapám szalonnával hízlalt stb... :)

Aztán nem tudni mitől, de elkezdtem szépen fogyni...

Mára 17évesen 67KG vagyok, szimplán csak ne etessétek folyton olyannal, ami rettentően hízlal. (szerintem)

2009. nov. 15. 09:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez genetika, attól is függ te és a párod milyen testalkatúak vagytok
2009. nov. 15. 10:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy a születési súly összefügg a késöbbi magassággal. A nagyfiam 6 hónaposan 11kg volt a kicsi most 7 hónaposan 11kg, viszont hosszú is és nem kövér. 9 éves a nagyobbik fiam 39kg tiszta izom és erős csontozatú(napi 2-3 óra spórt). Semmivel nem nagyobb a társainál csak esetleg kilóban. Apa 192cm én csak 162cm vagyok. A genetika a meghatározó a felnöttkori magasságnál.
2009. nov. 15. 11:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Fiam 4,4 kilóval születtet, ő 6 hónaposan 8,5 kiló volt, 1 évesen 12 kg, most majdnem 10 évesen 44 kg és 148 cm.

Lányom aki szintén nagy baba volt(4kg), most 8 hónaposan lett csak 8 kg, viszont ő is magas lesz szerintem, már most 76 cm.

2009. nov. 16. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!