Mikor tettétek legalulra a babátok ágyát?
Mi már 7 hónaposan leengedtük a kiságyat, mert ha lefeküdtem a földre, mellém mászott, és belém kapaszkodva felállt, a kanapé szélére is bele kapaszkodott és felállt, ott volt is egy kis baleset mert nyúlt volna a laptopért, de szerencsére rá volt halmozva egy csomó párna, de ha kábelt lát már remeg hogy neki az kell, és meglátta a kilógó kábelt utánna nyúlt és már át is billent.Szerencsére semmi baja nem lett mert magasan voltak a párnák és puha volt. A kiságyban rá egy hétre állt fel, de féltem nehogy átessen a rácson.
Én magam mellett altatom el simizve, és mikor bealudt rakom át a kiságyba.
8 hónapos, de mióta megtanult állni minden hol feláll, és lépeget a bútorok mellett. Legviccesebb mikor apa borotválkozik, bele kapaszkodik a lábszőrébe és úgy áll fel :D
:)Gondolom apának jól esik. Úgy látszik ezt szeretik mert az enyém is állandóan húzogatja apa szőrét.
Különben ma este feltérdelt a kádban a babám a karomba kapaszkodva mert a szivacsot akarta megszerezni. Nem hittem a szememnek, hogy tud ilyet. Már letettem róla és tornán gondolkoztam bár úgy érzem (meg látom), hogy nincs semmi baja csak jól el van a kúszással. Remélem végre rájön, hogy kell felállni meg felülni.
Mar az elso perctol, mert balfekek voltunk. :)))
Mikor megvettuk ugy hagytuk mert elso osztalyu tarolo volt a gyerekholmiknak, mikor meg megszuletett a kicsi, nem is foglalkoztunk vele, ugy 3 honapos lehetett mikor eszunkbe jutott hogy hoppaaaa ez kimaradt. Akkor mar nem raktuk feljebb...
Szerintem mar lassan lerakhatjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!