Danon Danette pudingot (CSOKIS, VANILIÁS) mennyi idős kórtól lehet adni a babának?
Figyelt kérdés
2009. nov. 14. 21:45
1/8 anonim válasza:
min. 1 év, de szerintem inkább 2.
2/8 anonim válasza:
Az enyém 6 hónapos,és semmi baja tőle.Itthon is főzök puddingot,és abból is eszik.
3/8 anonim válasza:
1 éves kor alatt nem jó neki. Utána lehet, de szerintem inkább egészséges kaját adj neki!
4/8 anonim válasza:
Az én 3 évesem még nem evett ilyesmit. Ha rajtam múlik, ezután sem fog. Adj inkább joghurtot.
5/8 anonim válasza:
Tele van minden sz@rral, én nem adnék.
Inkánn adj túrókrémet, amit otthon csinálsz.
6/8 anonim válasza:
Az én lányom imádja, kb 1,5 éves kora óta ezt kapja. Szerintem egyáltalán nem rosszabb, mintha én főzném, hiszen úgyis bolti tejből és bolti pudingporból csinálnám, amiben szintén " nem tudni minden van".
Én csak a vaniliásat adom, mert a csoki nagyon megfogja a hasát. Joghurtot az állaga miatt nem szereti annyira, mert lefolyik a kanálról és ügyetlenebb vele.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! Várok még ezzel a danonnal, és adom a babapudingot. Tényleg semmi nincs rajta, hogy mit tartalmaz.
2009. nov. 15. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!