Mit valasztanatok, babatok veletek aludna egy agyba, vagy sajat agyaba angelcare legzes figyelovel?
Külön ágyban alszik.
Ha ennyire igényli a közelségedet, húzd az ágyát a tiétek mellé, vedd le az oldalrácsot, fekvőfelület teljesen lent. Így majdnem olyan, mintha veled aludna, de mégis a saját ágyában van.
gondoltam, hogy az együttalvás pártiak le fognak pontozni (10-es vagyok). Inkább aludnátok már ki magatokat, aztán nem itt élnétek ki a frusztrációtokat ;)
Egyébként nem hinném hogy rossz tanácsot adtam, és nem akartam bántani azzal a hozzászólással senkit, de tapasztalatból írtam hogy nagyon sokan megbánják, valahogy sosem csillogó szemmel mesélik az anyukák hogy mondjuk az 5 éves gyerek még velük alszik.:) de mindenki aludjon úgy, ahogy jól esik neki :)
Abszolút a saját ágyat választanám. Az első két hétben az én fiam is sírt éjjel, addig velünk volt, de én megoldást kerestem inkább, minthogy odaszoktassam, mert egyikünk sem tudott aludni. Én sem hiszem el, hogy bárkinek az öröm lenne, hogy a 4-5 éves gyerek még ott terpeszkedi a szülők ágyában.
Mozdulni nem mertem, állandóan azt figyeltem, hogy rendben van-e, szóval senkinek nem volt jó. Utána kapott másfajta tápszert és egy pólyát, és egyből megoldódott a probléma. Azóta remekül alszik, légzésfigyelő alatta, én is jobban alszom. Persze, vannak kevésbé jó időszakok, amikor fel kell hozzá kelni, de nem sír órákat, csak visszaadom a cumiját, és alszik tovább.
Nekem így normális, de mindenki úgy csinálja, ahogy neki tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!