Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit valasztanatok, babatok...

Mit valasztanatok, babatok veletek aludna egy agyba, vagy sajat agyaba angelcare legzes figyelovel?

Figyelt kérdés
kisfiam 8 hetes csak velem hajlando aludni,ha leteszem magamrol uvolt,de akkor minek az angelcare legzes figyelo szinte nem is tudom hasznalni.
2013. okt. 30. 11:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nekünk az ágy mellett volt a kiságy, így hallottam a szuszogását és ő mindig látott engem, ha keresett :) Nagyon sokáig bevált, de amint elindult első dolga volt átmászni a kiságy rácsain és átköltözni az én ágyamba. Akiknek nem megy az a leszoktatás az együtt alvásról próbáljanak egy kis világítást csinálni a gyerek ágya mellé. Ijesztőek tudnak lenni azok a fránya árnyékok :D
2013. okt. 30. 11:49
 12/18 anonim ***** válasza:
70%

Külön ágyban alszik.

Ha ennyire igényli a közelségedet, húzd az ágyát a tiétek mellé, vedd le az oldalrácsot, fekvőfelület teljesen lent. Így majdnem olyan, mintha veled aludna, de mégis a saját ágyában van.

2013. okt. 30. 11:50
 13/18 anonim ***** válasza:
51%
Lányom kezdetektől külön aludt,légzésfigyelő nélkül. 3hetesen hagytuk hason ordítani 1x 2 percet és megtanult aludni,elötte hetekben csak ébren volt szinte.Nem volt jó neki cicin se,jóllakva tápszerrel se,háton se,oldalt se,így hasra tettük és egyszer sírt,azóta meg már nagyon jó alvó.12hós már.
2013. okt. 30. 12:04
 14/18 anonim ***** válasza:
Külön.Ha melletted alszik nem veszed észre ha leàll a légzés.
2013. okt. 30. 12:08
 15/18 A kérdező kommentje:
eleinte az en fiam is kulon aludt,de nem aludtunk semmit egesz ejaszka uvoltott.most egy hete rajtam alszik el es igy alszunk egesz ejszaka 3 orankent szopizik de kozbe is felkel neha nyuszorog .sajnos ejszaka van a hasfajos idoszka
2013. okt. 30. 12:09
 16/18 anonim ***** válasza:
A mi fiunk első perctől külön szobában, külön ágyban aludt légzésfigyelővel és bébiőrrel. Soha semmi gond nem volt, ha sírt (nagyon ritkán fordult elő) rögtön mentünk. 17 hónapos lesz, nem is tud velünk aludni, csak a saját kis helyén, nyugalomban. Nekünk így jó.
2013. okt. 30. 12:56
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

gondoltam, hogy az együttalvás pártiak le fognak pontozni (10-es vagyok). Inkább aludnátok már ki magatokat, aztán nem itt élnétek ki a frusztrációtokat ;)

Egyébként nem hinném hogy rossz tanácsot adtam, és nem akartam bántani azzal a hozzászólással senkit, de tapasztalatból írtam hogy nagyon sokan megbánják, valahogy sosem csillogó szemmel mesélik az anyukák hogy mondjuk az 5 éves gyerek még velük alszik.:) de mindenki aludjon úgy, ahogy jól esik neki :)

2013. okt. 30. 15:08
 18/18 anonim ***** válasza:

Abszolút a saját ágyat választanám. Az első két hétben az én fiam is sírt éjjel, addig velünk volt, de én megoldást kerestem inkább, minthogy odaszoktassam, mert egyikünk sem tudott aludni. Én sem hiszem el, hogy bárkinek az öröm lenne, hogy a 4-5 éves gyerek még ott terpeszkedi a szülők ágyában.

Mozdulni nem mertem, állandóan azt figyeltem, hogy rendben van-e, szóval senkinek nem volt jó. Utána kapott másfajta tápszert és egy pólyát, és egyből megoldódott a probléma. Azóta remekül alszik, légzésfigyelő alatta, én is jobban alszom. Persze, vannak kevésbé jó időszakok, amikor fel kell hozzá kelni, de nem sír órákat, csak visszaadom a cumiját, és alszik tovább.

Nekem így normális, de mindenki úgy csinálja, ahogy neki tetszik.

2013. okt. 30. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!