Didics vezetéknévhez ti milyen kislánynevet választanátok?
Figyelt kérdés
(bármilyen ötletet szívesen várok de az L betűsöket előnyben részesíteném ) :) köszii2013. aug. 5. 11:16
1/14 anonim válasza:
Ha L betű, akkor én már mondom is az örök kedvencemet: Laura. Imádom :) Ha menne a mi vezetéknevünkhöz, ez lenne a kislányunk neve, de sajnos nem jó, így lemondtunk róla.
3/14 anonim válasza:
Szerintem ehhez a vezetéknévhez valami rövid név illene :) Például Ada, Elza, Lana, Lara, Leila, Lilla, Villő. Viszont van pár hosszabb név is, ami szerintem illene hozzá: Szófia, Teodóra, Karina, Loretta. A lényeg ennél a vezetéknévnél, hogy cs-re végződik, így olyan nevet kell választani ami nem olyan nyelvtörős. Tehát amelyik név Zs-vel kezdődik, azt nem nyerő választani, mert nehéz kimondani. Remélem tudtam segíteni.
4/14 anonim válasza:
Didics Liliána
(Ismerek egy Radics Liliána nevű kislányt szerintem, jól hangzik)
5/14 anonim válasza:
Léna, Loretta, Lotti, Liza, Lea, Lenke, Leona, Lola, Larina.
8/14 anonim válasza:
Ludovika, Lejla, Leila, Léna, Letícia, Lora, Lelle, Leonóra, Liza, Lizandra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!