Milyen nevet választanátok a babátoknak, ha egy éves koráig Attilának hívták, de közben kiderült egy orvosi vizsgálat során, hogy XX kromoszómája van?
Egy kedves közeli ismerősömről van szó, és az ő gyermekéről.
Az orvosa szerint azért nem fejlődött neki a kukaca normálisan, több operációja volt már szegény fiúcskának. Nagyon sajnálom, hogy most derült erre fény. Sajnos a születéskori rutin kromoszóma vizsgálat nem minden esetben megbízható.
Sajnálom. És akkor jelenleg mik a kilátásai? Mármint végül is kialakítják a jellemző női ivarszerveket, vagy várnak vele, míg kialakul a gyerek személyisége? (Ugye nem minden esetben passzol az orvosok döntése a későbbi felnőttkori identitással, ezért ez borzasztóan nehéz helyzet, hogy ne csináljon az ember kárt.)
Én választanék azok közül a nevek közül, amiken amúgy is gondolkodtam, ha lány lesz.
Na jó. Nincs születéskori rutin kromoszóma vizsgálat. :)
A vezetéknevét nem akarod még kiírni? Ha igaz amit írsz, akkor nem sok ilyen lehet, nem gondolod, hogy kellemetlen neki, ha magára ismer az anyja, vagy más felismeri?
Hasonló hangzású nevet adnék, pl. Anita.
# 4/5 Mégis akkor hogyan kérdezzem meg a nevét? Írjam azt, hogy A betűvel kezdődik? Amúgy szerintem nem fontos, hogy ugyanolyan betűvel kezdődjön. Nekem a Natasa bejön.
Természetesen hibázhatnak az orvosok is, de nem véletlen nála, hogy a teste megfelelően növekedett, a fütyije pedig nem.
Anita, szerintem is jó :)
Kitartás a szülőknek és mielőbbi rendeződést a Babácskának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!