Felétek milyen babakocsi a divat? Arra vagyok kiváncsi, hogy milyen megyében milyen babakocsi a divat. Szolnok megyébenlakunk, itt most mnden felvágós kismamának ilyen van
Felvágás? Bocs az ofért, de szerintem ne az motiváljon, hogy "menő" legyél. Sokkal fontosabb szempontok vannak ennél. pl. kényelmes legyen, könnyű, az útviszonyoknak megfeleljen, ne süssün át rajta a nap stb. Szóval ne "divatkocsit" válassz szerintem.
Nekem hasonló kocsim volt (Titi Triton). Le is kellett cserélnem. Szerelem volt az első látásra, de a fenti szempontokat nem vettem figyelembe akkor még nagy pocakkal.
Felvágós kismamák? :--(
Ilyenek is vannak? Uramisten, hány évesek vagytok, vagy melyik bolygóról jöttetek?
Én Bp-en lakom, itt elég vegyes a felhozatal, szerintem nem a divatra, hanem a funkcióra mennek az anyukák inkább (plusz ezen belül is, amit a pénztárca enged)
Hu ezzel te leszel a legmenőbb kismama!
A többi kismama majd ott fog irigykedni rád :D
Pécsen is teljesen változó a felhozatal, szerintem a legtöbb kismama nem felvágni akar ilyen vagy ehhez hasonló babakocsival, hanem a lehető legjobbat akarja megvenni a gyermekének a pénztárcájához képest, mint mindenki. Szerintem egyébként elég gyerekes dolog megszólni bárkit is a babakocsi miatt, legyen az nagyon olcsó vagy nagyon drága. Mindenki a maximumot nyújtja a babának a lehetőségeihez mérten.
Te sem szeretnéd, ha felvágósnak neveznének,csak mert ilyen, vagy olyan babakocsid, kiságyad, bútorod, babaruhád stb. van, ugye?
miért gondoljátok, hogy a kérdező a divat miatt akar venni ilyen-olyan babakocsit, ő csak kérdezett.
Mifelénk (Gyxőr-Moson-Sopron megye) is az ilyesmi babakocsi a menő, tesóm is most ilyet vesz,nekem meg pierre cardin babakocsim volt amibe a hordozó rögzíthető, na azzal egyenesen ufónak néztek, nem értem miért????
Nálunk inkább az a menő, akinek több babakocsija van, ja és sokan azért vesznek drágát, mert a barátnőjének is olyana van és milyen ciki ha együtt mennek és valamelyiké olcsóbb.
Aztán mifelénk a kenguru, hordozó se nagyon divat, azzal is sokszor ufónak néznek:-)
Amikor még Pesten laktam emlékszem ott nem volt ilyen erős téma a babakocsi, mert a belvárosban szinte senki senkit nem ismer így lényegtelen is, gondolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!