Szabad a kisbabának tehéntejet adni?
az ilyen kicsi babáknak még nem elég fejlett az emésztőrendszere a tehéntejhez. ha van lehetőségetek kecsketejre, akkor inkább azt adjátok.
de a tápszer azért van, ha az anyukának nincs teje, akkor is tudjon mit adni a babájának.
Anyumnak elment a teje én 2hos korom óta kaptam tehentejet. DE! szigoruan forralva és higitva! 1/3resz forralt hazi tehentej, 2/3resz forralt viz.
ja, sose volt semmi bajom.
Most az en babám is 2honapos, de nekem mar 3hetesen nem volt tejem sajnos, tapszert kap, de nagyon megfogja a hasat, nem tud kakilni sehogysem olyan Kemény lesz neki. :( pedig mar nem az első tápszer.. Most gondoltam rá a napokban, hogy egy-egy etetesnel így adok neki a tápszer helyett és hátha meginditja neki a kakit.:)
Eredeti temara visszaterve, forralatlanul és higitatlanul semmikeppen nem adnam! A kamillas verziot anyum is mondta! :)
Akkor olvastasd el anyukáddal ezt a cikket, és az előttem szólónak is ajánlom figyelmébe, mielőtt marhaságokat ajánlgat nektek.
1 éves kor alatt szigorúan tilos a tehéntej, a kecsketej pedig egyenesen veszélyes csecsemőkorban.
Harom gyereket nevelt fel a draga jo anyam, mindharmunkat igy! Megis elunk, sosem voltunk betegek, a csontjaim mint a beton! Volt autobalesetem is sajnos, meg még gyerekkoromba probaltam parszor osszetorni magam, de sose sikerult :D ezt asszem a tejnek koszonhetem. :)
de legyen marhasag! :)
Par ev mulva mar ugyis mas lesz a sztenderd.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!