Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápszer kérdés 2 hetes babánál?

Tápszer kérdés 2 hetes babánál?

Figyelt kérdés
Csütörtökön lessz két hetes a babám. Elég nagy súllyal született 4520 grammal és 54 centivel. Sajnos nem elég neki amit szopizik és nem is elég a tejemnek a tápértéke ezért tápszert irtak fel. De abból megeszik egy evésre 130-at is van amikor a 140 is. Elég sokat alszik nem keltem van hogy 4-4,5 órát. Nem sok neki ez az adag? A gyerekorvos azt mondta nagy baba neki több kell mint a többinek. Ha kevesebbet adok neki akkor nagyon sír ennyitöl viszont jól alszik.
2013. okt. 28. 09:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Amennyit megeszik,annyi kell neki,ne aggódj ! Nekem is ennyit evett már 2-3hetesen és ő csak 3400 grammal született,56centivel.4óránként szintén.7hetesen már 180milit ivott.Ha van tejed,szoptasd amilyen sűrűn csak igényli és beindul.Tapasztalatból tudom,örök hiba tápszert adni neki csak mert azt hiszem nincs elég tejem.Én is felirattam nek iahogy hazaértünk,mert mindig sirt hogy éhes.Igy meg szépen lassan el is apadt a tejem teljesen,mert mivel mindig éhes volt,mindig tápszert kapott már a szopi helyett jóformán.
2013. okt. 28. 09:24
 2/5 anonim ***** válasza:

A babák mindig annyit esznek ami jólesik nekik.. Nemtudod túletetni :-)

Attól hogy nagy baba (volt) ,nemkell több neki. Kisebb súlyú babák is ennyit esznek

Bár én szoptattam,és nem mértem a fiam,de tudtam hogy sokat eszik.Amikor a lefejt tejet adtam neki akkor tudtam nézni hogy hány ml is eszik meg. Volt hogy 150 ml,volt hogy 80 ml..változó volt

2013. okt. 28. 09:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Mindig megszoptatom de kevés neki és utána pótolom tápszerrel.
2013. okt. 28. 10:04
 4/5 anonim ***** válasza:

És mi lenne, ha próbaképpen, amikor éhes, mindig a cicit adnád neki, kb egy hétig?

Ha így sem lenne több tejed, akkor ok, jöhet a tápszer, de hátha :-)

2013. okt. 28. 10:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Lehet jó ötlet de nem elég a tejem és akkor üvöltene egész nap és éheztetni sem akarom :)
2013. okt. 28. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!