Hogy lehet ekkora különbség gyerek és gyerek között?
rengeteg anyukától olvasom, h. 1 évesen 74-es ruhákat hord a gyereke. nos az én lányom 6hónapos, 70 cm , 8,5 kg és 80-as bodykat hord.
nem értem hogy lehet ekkora különbség két gyerek között. ..
Az átlag 1 éves 74centi körül van.Nah nekem lányom fél évesen 80ast hordott már.1éves lett nemrég,86-92eseket hord.De a sima 86 már éppen jó rá.
Átlag 1évesek,ahogy itt látom 18-20as lábbal rendelkeznek.Na lányomnak most egy zoknival alig megy fel a 22-es és két hónapja még kb jó volt rá a 20-as cipő,bár mezitláb.
Minden gyerek más...Ismerősnek a babája 1 évesen 70centi volt és 9600gramm.Enyém 1 évesen 84centi és 10500gramm.De ott a szülők is alacsonyak,a csaj 160kb,a srác 170.Én vagyok 171,párom 180.Nekem 42 a lábam,páromé 44.De én részemről apám is 192 és 48as a lába,papa is 186 volt és 46os lábbal.Valószínű ezt örökölte a lányom is,ezért akkora,mert mi párommal nem vagyunk szerintem azért magasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!