Hogy lehet ekkora különbség gyerek és gyerek között?
rengeteg anyukától olvasom, h. 1 évesen 74-es ruhákat hord a gyereke. nos az én lányom 6hónapos, 70 cm , 8,5 kg és 80-as bodykat hord.
nem értem hogy lehet ekkora különbség két gyerek között. ..
Az én gyerekem 6 hónaposan 10 kiló volt. Na ehhez mit szólsz? :)
Felnőttek sem egyformák. Vannak pici véknyak, nagy dagik, átlagosak...
Azon tul, h nem vagyunk egyformak, altalaban elmondhato, hogy az anyatejes babak sulya kevesebb, mint a tapszereseke, ill. a hozzataplalas ütemetöl függöen nagyobb sulyuak az anyatejeshez kepest...
De egy erdekesseg: a nagyobb lanyom 1 evesen pont 74-es ruhakat hordott, mig most a 2. lanyomnak a tiedhez hasonlo a merete! Mivel 5 es fel hos, a legutobb mert adat az 5 honapos: akkor 68 cm es 6,8 kg volt. Vannak 68, 74, 80-as ruhai is, attol függöen, mennyire kinyulottak a sokadik gyerek utan, ill. nem egyseges a kereskedelemben sem egy-egy meret. Ruhameretröl: rokonaink többen egy adott butikban vasaroltak neki, mintha az ottani meret egy teljes merettel kisebb szamozasu lenne a Kik-eshez, Aldishoz kepest, a kinai ugyanugy. (Ahogy egyebkent nekem is jo bizonyos cuccokban az L-es, masokban XL-es es neha csak az XXL-es jo.) Igy van egy mar majdnem kicsi 80-as szabadidöruhank, 5 es fel hosan!! Most hordja azokat a (teli-öszi) vastag kabatokat, amiket a nagy 12-14 honaposan. Pedig ö is csak es kizarolag anyatejes egyelöre, ahogy a nagy is volt ennyi idösen.
Es meg hadd tegyem hozza: a nagylanyom legkisebb zoknii csak valamikor magzatkoraban lehettek jok... mivel mar születes utan a korhazbol hazamenet is kicsik voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!