Aki adja megelőzésre gyermekének az Oscillococcinumot (heti 1 tartályt), az meddig adja? Egészen tavaszig? Vagy elég belőle 6 tartály/6 hét, mivel annyi van egy dobozban?
Ennek a "szuperszernek" a hatóanyaga a pézsmakacsa mája...nyilván ez kitűnő immunrendszer erősítő és az is nyilvánvaló,hogy kimondottan csecsemőknek való.
Elképesztő ez a homeós őrület!:(
Köszönöm a második válaszolónak, hogy a kérdésemre választ kaptam!
Lányom már 17 hónapos, de nem is ez a lényeg, én már tavaly is adtam neki, mivel decemberben szinte egész végig beteg volt. Azóta sem, aztán szeptember-október 2x is, így úgy gondoltam, hogy kapni fog, inkább ezt, mint hogy odáig jussak, hogy antibiotikumot kelljen adni neki. És ha már sikerült megelőznöm vele a betegséget, akkor már nyert ügyem van. Nekem is segített még akkor, amikor kismama voltam, 38 fok feletti lázam volt, ez használt 3 nap alatt jobban éreztem magamat.
Tudjuk, hogy a homeos bogyók miből készülnek, és azt is tudjuk, hogy ártani nem lehet vele, tehát nem hinném, hogy bárki (aki alkalmazza) felelőtlenül tömködné a gyermekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!