6 hetes a babám, szépen gyarapodik sokat mosolyog. De nappal nem igen alszik van hogy 4-5 órát is ébren va hiába próbálok bármit teni vele. Miért alszik keveset?
Szia! Elmondom pár trükkömet, a fiam már 6 hónapos, és szerencsére már egyedül alszik el az ágyában.
-Eleinte én szopi közben altattam el. Ha elaludt a cicin, akkor megpróbáltam lecsempészni az ágyába, vagy maradt a kanapén, ahol szopizott.
-hasfájós baba volt, sokat sírt, vettem egy hordozókendőt. Eleinte utálta, de rájött hogy így még szorosabban hozzám tud bújni, abban is nagyokat aludt, nekem meg szabad maradt egy kezem. Néha együtt aludtunk, ő rajtam hasalt, én óvatosan kicsomagoltam a kendőből, és szundítottunk tovább
-ezután jobb idő lett kint, babakocsiban altattam. Változó volt, mikor menniyt aludt. Legalább 15-20 perc tologatásra szükség volt, mire mélyen bealudt, olyankor kint hagytam a teraszon az ajtó felé fordítva, hogy rálássak. Ha rossz idő volt, a szobájában tologattam a kocsit :-)
-amikor nagyobb lett, betettem az ágyába, ha nagyon álmos volt. Bevallom, használtunk cumit, mert anélkül elég nagy kakában lettem volna. Cumi a szájába, és álomba simogattam. Már cumi nélkül is elalszik, 6 hónapos.
Sok sikert, tarts ki, nemsoká vége a nemalvásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!