Szerintetek milyen dolog ezt válaszolni egy aggódó anyukának? Egyáltalán van valaki aki helyesli a válaszát?
Itt a kérdés és rögtön az első válaszoló válaszára gondolok. Szerintetek?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szobat..
"Jogos, nem kell fölöslegesen nyugtatni! Mint ahogyan riogatni sem! "
De te meg a másik véglet voltál, hiszen te pont, hogy megnyugtattad a kérdezőt anélkül, hogy bármit is tudnál a dologról.
Egyik sem jobb a másiknál szerintem. Csak spec. a nyugtatással talán többet lehet ártani. Mert lehet, hogy ha megijeszted, akkor az anyuka aggódik kicsit, de ha feleslegesen megnyugtatod, akkor meg a gyereknek lehet baja.
Szerintem nincs abban semmi katasztrófa ha vki azt ajánlja, hogy mutassa meg szakembernek.
Ha vki azt írja, hogy ilyen-olyan tünetei vannak a gyereknek, akkor teljesen normális, ha azt írja vki, hogy keressen fel vele orvost.
Nem tudom ez miben más...
3 éves gyereknek már szobatisztának kellene lennie. Az előfordulhat, hogy annyira belefeledkezik a játékba, hogy nem szól, de ez csak ritka lehet.
Ha viszont soha nem akar a bilire,WC-re menni, akkor ott valami nincs rendben, amit tisztázni kell.
Főleg, ha előzőleg nem volt ilyen gond.
Egy ismerős család kisfia is egyik-napról a másikra visszaszokott a pelenkára. A nagymama jött rá az okára. Kérdezgette a kicsit, hogy miért fél a WC-re menni. Kiderült, hogy azt hiszi, hogy a kaki belőle egy darab, amit az anyu lehúz a WC-én, és akkor ő elfog fogyni.
A gyerekek fantáziája sokszor különös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!