Lányos anyukák! Nálatok mi vált be? Milyen baba legyen az ajándék?
1 évesnek szeretnék venni, lehetőleg olyat, ami kiegészítőkkel bővíthető később(ruhák, cumi, etetőkészlet, babakocsi, bármi).
Fiús anyukaként nem tudom, mi lenne a jó, láttam többfélét (Götz baba, Baby Born, Chou, Chou baba, Baby Annabell), de nem tudom, melyik miféle, melyik a jobb.
Itt a kérdés az, hogy egyáltalán szeret e a kislány babázni. Nekem 2 lányom van, és utálják a babákat. Sosem játszottak velük (ők plüss-állat mániások). Attól, hogy egy lány Lány, még nem feltétlenül babázós :)
HA mindenképp babát szeretnél venni, akkor olyat ajánlanék, aminek nincs haja. Az első dolga lesz kitépni vagy megenni.
Lányom nagy babázó. :)
Az első babája egy Tescos Emmi baba volt. Jó, sok kiegészítő van hozzá, utólag is lehet venni minden félét.
Utána kapott egy Baby Annabellt, az jó, puha a teste.
Örököltünk Götz babát. Szép, a lányom szereti, de a hosszú haja nem olyan szép már.
Most karácsonyra Baby Bornt kap majd. Nagyon jó, csak drága hozzá minden. De amit vettem, ahhoz is sok minden van, és akciósan vettem féláron.
Nalunk ez a bövitgetes nem valt be a nagynal. Annabellt hasznaltan kapott, es terveztem hozza kiegeszitöket venni, de nem nagyon erdekelte mar a baba sem. Talan tul korai volt, es kesöbb mar talan unalmas lett. Kesöbb kb 2 eves koraban egy "sima" meztelen baba utan egy beszelö meg minden extrakkal felszereltet vettünk, de komolyan mondom, legtöbbet az ovis baratnöjtöl 3 eves koraban kapott, "semmit" sem tudo, 2-3 Ezer ft-os babajaval jatszott. De persze ezt is felredobjak, ovodas kortol meg az szamit, ami a "divat".
E tapasztalatbol a felevesemnek megis meg fogom venni a viszonylag draga, "semmit sem tudo", arc nelküli rongybabat elsö babakent, amire a nagynal sajnaltam a penzt, hozzad hasonloan gondolkodva, hogy majd ezutan jönnek hozza a kiegeszitök... A gyartok szerint ezeket a rongybabakat nagyon szeretik, talan a kedvenc plüssallathoz hasonloan a "szivükhöz nönek". Es jatekbabak szempontjabol en is ugy vettem eszre, hogy az ara nem szamit, inkabb az, hogy abban az eletkorban pont neki valo legyen, es talan eletkor szerint kellene fokozatosan egyre "komolyabb" babat venni, igy sztem babakbol mindg uj kell...
2 kislany anyukaja (5 eves es 6 honapos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!