Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit hozzon a nyuszi a kicsinek?

Mit hozzon a nyuszi a kicsinek?

Figyelt kérdés

4 éves nagy fiam biciklit fog kapni, mert épp aktuális, amúgy nem vagyok egy ajándék-mániás, amúgy is rengeteg játéka van a nagyfiamnak, és legszívesebben velünk játszik kb. játékok nélkül.

Az öccse fél éves, és ha csak ő lenne, nem csinálnék nagy ügyet a dologból, de most mégiscsak kéne valamit neki is adni, mert az milyen hogy csak a nagy kap. De közben mindenünk van: ruhák kilószámra, játékok tonnaszámra.

Ja, és emellett még a nagyszülők, keresztszülők is kérik a tippeket. :(

Tudom, túl jó dolgom van, és már látom, hogy az összes cucc csak foglalja itthon a helyet. Adjatok valami jó tippet, ami hasznos is lehet!

2013. márc. 20. 08:47
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Állatkerti vagy játszóházi bérlet?
2013. márc. 20. 08:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindenképp szeretnél valamit a kicsinek, akkor fejlesztő játék legyen.

[link]

[link]

Vagy valami ehhez hasonló. Vagy kérj pelenkát:)

2013. márc. 20. 09:10
 3/9 A kérdező kommentje:

Jaj pont ilyenből van már csomó, a bérlet jó ötlet, csak akkor már a nagynak is kéne, meg inkább neki buli a játszóház, nem a babának.

Kinti játék is lehet, most műanyag csúszdán gondolkozom, inkább a nagy használná, de legalább tartós és sokáig jó lesz...

2013. márc. 20. 09:24
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A bérlet nem névre szolo, viszed a két gyereket, az egyiknek van bérlete, a másiknak meg fizeted a belépőt. :)
2013. márc. 20. 09:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Én karácsonykor voltam bajban,hogy mit vegyek a fiamnak,mert ahogy nálatok 1 külön szoba csak játékkal van tele,ruhák is ezer.Aztán fogtam és a megunt játékokat,ruhákat összeszedtem a fiammal és elvittük különböző alapitványoknak és kórházaknak,és kapott a kisfiam 1 perselyt amibe gyűjti a 'pénzét':) meg kapott zsirkrétát,szines ceruzát,kifestőt.Szeretném ha értékelné a dolgait és gyűjtene arra ami megtetszik neki,nem csak úgy megkapná és az ölébe hullana.Persze ezt 6 hónaposnak nem lehet adni,de igazából nem is lehet venni 6 hónaposnak semmit csak csörgőt,játékot,de az meg ugye van.Szerintem valami apróságot,jelképes dolgot vegyél vagy esetleg csinálj magad,mert igazából felesleges ilyen korban nagy dolgokat venni,meg úgy húsvétra egyáltalán.
2013. márc. 20. 12:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha mégis nagyobb dolgot szeretnél akkor pl.én vettem ilyet a fiamnak:

[link]

vagy esetleg valami medence a kertbe.

utolsó voltam.

2013. márc. 20. 12:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Babaúszás?
2013. márc. 20. 14:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Én legutoljára egy gyönyörű szép,drága nagyon puha plédet vittem a fél éves keresztlányomnak, amit amúgy nem vennének meg maguknak. Azt sokáig tudják hasznosítani és azért nem annyira ízlés/méret kérdése mint egy ruha vagy játék.
2013. márc. 20. 14:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket!
2013. márc. 21. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!