Mit hozzon a nyuszi a kicsinek?
4 éves nagy fiam biciklit fog kapni, mert épp aktuális, amúgy nem vagyok egy ajándék-mániás, amúgy is rengeteg játéka van a nagyfiamnak, és legszívesebben velünk játszik kb. játékok nélkül.
Az öccse fél éves, és ha csak ő lenne, nem csinálnék nagy ügyet a dologból, de most mégiscsak kéne valamit neki is adni, mert az milyen hogy csak a nagy kap. De közben mindenünk van: ruhák kilószámra, játékok tonnaszámra.
Ja, és emellett még a nagyszülők, keresztszülők is kérik a tippeket. :(
Tudom, túl jó dolgom van, és már látom, hogy az összes cucc csak foglalja itthon a helyet. Adjatok valami jó tippet, ami hasznos is lehet!
Jaj pont ilyenből van már csomó, a bérlet jó ötlet, csak akkor már a nagynak is kéne, meg inkább neki buli a játszóház, nem a babának.
Kinti játék is lehet, most műanyag csúszdán gondolkozom, inkább a nagy használná, de legalább tartós és sokáig jó lesz...
Ha mégis nagyobb dolgot szeretnél akkor pl.én vettem ilyet a fiamnak:
vagy esetleg valami medence a kertbe.
utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!