Ajándék ötletek babalátogatóba?
Figyelt kérdés
3 hetes kislány babát megyünk megnézni jövőhéten. 3 hetes, van egy 2,5 éves lány tesója. mindkettőjüknek szeretnék vinni valamit, (még nem voltam náluk) de nem tudok rá sokat szánni. játékot, ruhát nem szeretnék venni, mert a nagytesó miatt mindenük megvan és jól is élnek. én olyan 2-3000 Ft-ra gondoltam. ti mit vinnétek nekik?2013. szept. 28. 16:41
1/13 anonim válasza:
Ha jatek, ruha kilove, akkor gyumolcsot, pelenkat, viragot vinnek.
2/13 A kérdező kommentje:
végülis nincs kilőve a ruha vagy a játék, csak nem látom értelmét hogy vigyek egy 50. bodyt, vagy játékot...de lehet ez lesz a vége, ha nem lesz jobb ötletem/ötletetek.
2013. szept. 28. 16:49
3/13 A kérdező kommentje:
és a nagyobb lánynak? édesség...?
2013. szept. 28. 16:52
4/13 anonim válasza:
En orultem amikor pelust hoztak. A 100. bodyval mar nem tudtam mit kezdeni. :-). En azt vinnek a helyedben a nagyobbnak egy kis edesseget gyumolcsot. :-)
5/13 anonim válasza:
Én pelenkatortát szoktam vinni és mindig örülnek.
6/13 A kérdező kommentje:
akkor pelus lesz! meg van itthon vagy 10 csomag pampers popsitörlő, odateszek 1-et a csomagba nekik. meg valami édességet :) köszi a segítséget!
2013. szept. 28. 16:58
7/13 A kérdező kommentje:
5-ös! ez nagyon jó ötlet és nagyon szépek, de hol lehet ilyet venni??? még sosem láttam üzletben.
2013. szept. 28. 17:00
8/13 anonim válasza:
En is pelenka tortát szoktam vinni! Te magad is elkeszitheted illetve virág boktok és elkeszitik meg dekorációs cégek!
9/13 anonim válasza:
Nálunk is most születik a második baba, én sem örülnék egy századik ruhának, nyolcvanadik plüss állatnak.
2-es pelus, popsitörlő a picinek, a nagylánynak ahogy írták vmi gyümölcs és édesség, esetleg vmi műanyag vacak, de felesleges szerintem.
A pelenkatorta mutatós, de én nem szeretnem, ha a csomagból kivéve az összeállító végigtapizná az összeset (persze piszkos nem lesz, de a 2-es pelus valószínű még 1 hónapot várat magára és addig is porosodik vhol), a díszítés pedig nem jön ki 2-3000 ft-ból+pleus+másik ajándék.
10/13 anonim válasza:
Elsot varom, munkahelyemen kaptan pelenkatortat. Jol nez ki, de most aztan rakogathatom, mert nem akarom, h szetbontva porosodjon. Jo a pelus a csomagban is, legalabb anyuka latja, h milyen, mekkora...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!