Heti hányszor mostok hajat?
El fér a koszmo a fején, ez nem betegség.
Èn is heti 1x mosom mindegyiknek a haját.
Amit tehetsz, hogy mielött hajatmosol neki kb 1 órával elötte beolajozod, majd mikor megmosod meg kaparod a babakefével neki. Ez puha, nem fáj neki, de annyira fel lazul, hogy egy nagyobb rész lejön. Ami marad majd legközelebb lejön neki.
Utolsó: az a gyerek izzad is és koszos sem csak attól lesz a haj, hogyha összekeni magát.
Te is csak havi 1 alkalommal mosol hajat??
Nem a "ritka" mosástól lett koszmós!!! :)
Lánykám születésekor koszmós lett, majd majdnem 2 évesen újra!
Fiam 2-3 hónaposan volt koszmós. Egyébként nyáron a homok, izzadás miatt naponta mosunk hajat ilyenkor 5-7 naponta. Nálunk nagyon bejött a babé sampon, ha makacs akkor előtte olaj, néhány mosás után gyönyörű lett újra!
Én minden nap mosom a haját, de nem úgy, hogy egy liter sampon, hanem a fürdővízzel "átkenem", heti egyszer-kétszer kerül bele babafürdető is. Amikor észrevettem, hogy koszmós, kétszer bekentem neki olivaolajjal a fejét, tettem rá egy sapit és két óra múlva lemostam fürdés közben. Aztán a babafésűvel (nem a kefével) átfésültem a haját és három nap múlva teljesen eltűnt.
11 hónapos (9 hónaposan vettem észre, hogy koszmós lesz, sok haja van, ezért nem vettem észre előbb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!