Kuszos babaknal hanyszor mostok fel 1 heten?
Semmi baja nem lesz a babádnak egy kis kosztól! MA túlzott sterilitás inkább árt az immunrendszerének.,
Nem mosok fel sűrűn és nem is porszívózok mindennap, A játékait sem fertőtlenítem. Max.ha nagyon koszos lemosom sima vízzel.p. Ahol a baba van,ott szőnyegpadló van.
Napi 1 szer mosok fel, 3 gyerekem van egyik kúszós korában (6 hós) a nagyobbak 2 és 4 évesek, óhatatlanul a földre kerül esik ömlik borul ez az...nem beszélve a "berohanok a nappaliba havas sáros cipővel mert tudom ugyan hogy nem lehet de azért kísérletezek " dolgokról...
Délután 13-15 ig alszik a két kisebb, a 4 évesem meg megül addig a fenekén és én gyorsan felsöprök (porszívózni ilyenkor nem tudok mert egyből felébrednek rá)és felmosok. Általános felületfelmosóval, nem is domestossal. Ugyanígy csináltam a nagyobbnál, a középsőnél és most a kicsinél is, és a legnagyobbam 2 évesen volt először beteg addig egy hőemelkedése se volt, egy orrfolyás se. A középsőm már betegesebb kicsit, de a legkisebb se volt beteg még egyszer se.
Nem véltem összefüggést felfedezni a felmosás és betegség között. Mondjuk nincs nálunk semmilyen állat, ha lenne, lehet hogy inkább domestosoznék a nappaliban lent.
Mászik ezerrel. Hetente 1- 2 x mosok fel, ha főzök és maszatos lesz a kő, kiöntök vmit. Lakásba nem járunk utcai cipőben így nem hordjuk be a koszt, sarat, havat.
Porszívózni van, h mindennap, sokat morzsál.
Játékait soha nem mosom le.
11 hós beteg még nem volt.
Naponta porszívózok. Amíg nem volt sáros idő, addig 2-3 naponta mostam fel, most mióta hó és latyak van, minden nap felmosok.
1 éves a kislányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!