Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kuszos babaknal hanyszor...

Kuszos babaknal hanyszor mostok fel 1 heten?

Figyelt kérdés
Miota a babam kuszik probalkozik jarni sokkal tobbszor probalok felmosni, hogy nehogy valami bacit osszeszedjen. Mindig huzgalja a kezet a foldon a szekrenyek ala beteszi es utana rakja a szajaba a kezet, engem meg akkor a szivbaj kerulget. Gondolom ilyenkor mindenki probalja a hazat a szokasosnal tisztabban tartani es arra lennek kivancsi hogy hetente hanyszor fertotlenititek a padlot jatekait stb. Koszonom elore a valaszokat!
2012. febr. 19. 09:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Semmi baja nem lesz a babádnak egy kis kosztól! MA túlzott sterilitás inkább árt az immunrendszerének.,

Nem mosok fel sűrűn és nem is porszívózok mindennap, A játékait sem fertőtlenítem. Max.ha nagyon koszos lemosom sima vízzel.p. Ahol a baba van,ott szőnyegpadló van.

2012. febr. 19. 09:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ott, ahol a babám mászott, kúszott, én minden este felmostam.
2012. febr. 19. 09:38
 3/11 anonim ***** válasza:
minden nap, de ha úgy adódik, akkor naponta többször is.
2012. febr. 19. 09:45
 4/11 anonim ***** válasza:
1x mostam fel mindég is. Amíg mászós, kúszós volt addig heti 2-3x porszívóztam. Amióta jár csak 1x porszívózok. Csak a hálóba van szőnyeg, nappali laminált padló (közép szőnyeggel), a többi járólap.
2012. febr. 19. 09:47
 5/11 anonim ***** válasza:
09.47 vagyok. A játékait sem fertőtlenítettem egyszer sem.
2012. febr. 19. 09:48
 6/11 anonim ***** válasza:

Napi 1 szer mosok fel, 3 gyerekem van egyik kúszós korában (6 hós) a nagyobbak 2 és 4 évesek, óhatatlanul a földre kerül esik ömlik borul ez az...nem beszélve a "berohanok a nappaliba havas sáros cipővel mert tudom ugyan hogy nem lehet de azért kísérletezek " dolgokról...

Délután 13-15 ig alszik a két kisebb, a 4 évesem meg megül addig a fenekén és én gyorsan felsöprök (porszívózni ilyenkor nem tudok mert egyből felébrednek rá)és felmosok. Általános felületfelmosóval, nem is domestossal. Ugyanígy csináltam a nagyobbnál, a középsőnél és most a kicsinél is, és a legnagyobbam 2 évesen volt először beteg addig egy hőemelkedése se volt, egy orrfolyás se. A középsőm már betegesebb kicsit, de a legkisebb se volt beteg még egyszer se.

Nem véltem összefüggést felfedezni a felmosás és betegség között. Mondjuk nincs nálunk semmilyen állat, ha lenne, lehet hogy inkább domestosoznék a nappaliban lent.

2012. febr. 19. 09:51
 7/11 anonim ***** válasza:

Mászik ezerrel. Hetente 1- 2 x mosok fel, ha főzök és maszatos lesz a kő, kiöntök vmit. Lakásba nem járunk utcai cipőben így nem hordjuk be a koszt, sarat, havat.

Porszívózni van, h mindennap, sokat morzsál.

Játékait soha nem mosom le.

11 hós beteg még nem volt.

2012. febr. 19. 10:42
 8/11 anonim ***** válasza:

Naponta porszívózok. Amíg nem volt sáros idő, addig 2-3 naponta mostam fel, most mióta hó és latyak van, minden nap felmosok.

1 éves a kislányom.

2012. febr. 19. 11:39
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Minden nap porszívózok,hetente 1x mosok fel.Kinti cipőben nem járunk be.A papucsom talpa fehér,szóval ami kosz van a lakásban,annyi kell a gyereknek,nem ettől lesz beteg,hanem ha nem alakul ki az immunrendszere a "hazai" kosztól.Az enyémnek már milliószor vettem ki a szájából a papucsomat,sőt a tesójáét is előszeretettel szopogatja míg nem látom(persze elveszem),de beteg még nem lett emiatt.
2012. febr. 19. 20:29
 10/11 A kérdező kommentje:
Koszomom szepen a sok valaszt mindenkinek!
2012. febr. 20. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!