Mi baja lehet a babámnak? Talán beteg lesz?
Nem lehet, hogy a fogai kezdenek el nőni? Akkor szoktak nagyon nyűgösek lenni. nekünk is ekkor kezdődött, és bizony a mai napig tart, mert egyfolytában fogzik szinte. De nem szabad mindent ráfogni a fogára, ha nagyon nyugtalan vagy, vidd el orvoshoz, én is azt tenném. ha semmi baja, akkor megnyugszol, hogy tényleg csak a foga, amire már ilyen korban lehet számítani. Lányomnak 7 hónposan már 8 foga volt. Van, akinek korábban kezdődik a fogzás.
10,5 hós kislány anyukája
A nyála is folyik, és tömi befelé a kezét.
Lehet hogy elviszem, eléggé aggódom.
Nekem is elsőre az jutott eszembe, hogy elkezdődött a fogzás. Kisfiamnak 4,5 hósan jött ki az első. Ő egyik este elkezdett keservesen sírni, nem tudtam mi baj van, mert mindig jókedvű baba volt (éjjel max. 1-szer kelt) és aznap amúgy is nyűglődött. Meg pöttyös lett a teste. Másnap már vittük is dokinénihez, aki mondta, hogy a pötty egy kis allergia miatt van és megkérdezte, hogy tudjuk, hogy kint van egy foga? Mi meg csak néztünk, mert nem is gondoltunk rá, de megkocogtatta nekünk. :) Így derült ki, hogy elkezdődött a fogzás. Azóta egyre többször kel éjszakánként... :S Mostanában kezd alakulni a dolog, legalábbis hónapok óta végre volt 2 nap, amikor 7-kor elaludt és éjfélig nem kelt fel. Most 14,5 hós.
Nyúlj be a szájába és nézd meg az ínyét nincs-e megdagadva, nem keményedik-e, vagy nem látsz-e fehér csíkot rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!