Lehetséges hogy beteg foga bújik a babámnak?
Semmi baj!!!
Az én lányom most 10 hós és a napokban jött ki az első foga. Első és második nap én is nagyon megijedtem. Pontosan azt láttam ,mint te :-) ...majdnem megkérdeztem, itt a fórumban, de vártam még 2 napot és normálisa fog bújt ki...
Közben voltunk oltáson, és rákérdeztem a dokitól, mondtam is neki, hogy tiszta hülye vagyok, de azért... Ő megmosolyogta a kérdést és mondta így néz ki mikor kibújik a fog! :-)
Hajrá fogak!!!!!! :-)))
ez nekünk is minden foggal így van. azért, mert ahogy töri a fog magát néhány hajszáleret is áttör, és ott egy picike "vérhólyag" keletkezik, ami majd szépen fel is szívódik majd magától... semmi gond sztem!
viszont én már láttam olyat, h a gyereknek eleve rossz fogak bújtak ki, mint kiderült azért mert a cumit h bekapja mézzel kenték neki, meg cukros vízbe mártogatták ,mert nem akarta elfogadni a cumit... :S
én személy szerint úgy vagyok vele, h amíg csak lehet kitolom a cukor rendszeres használatát, majd ha már nem lehet máshogy akkor majd kap, de addig próbálom kerülni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!