Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Téli babának milyen takaró...

Téli babának milyen takaró kell? Hol lehet kapni jó áron?

Figyelt kérdés

Otthonra először nem gondoltuk, hogy kellene takaró, mert vettünk bélelt hálózsákokat. Nagymamám vett takarót, de elég nagy, szerintem már inkább nagyobb gyereknek (kb. óvodásnak) való és ilyen pehelypaplanszerű. Azzal nem takarnék újszülöttet. Ezen kívül vannak plédjeink, de azok nem túl vastagok, akkor sem ha kétfelé hajtom. Legalábbis nekem alváshoz kevés lenne (bár én elég fázós vagyok)

A kórház honlapján írták, hogy a babának kell vinni évszaknak megfelelő takarót, de nem tudom milyen kell egy kisbabának. Esetleg arra gondolnak, ami az ágyneműgarnitúrákban szokott lenni? Mert olyat nem vettünk. Lehet neki megfelelő téli takarót kapni külön?

2013. okt. 21. 15:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekünk fél tucat plédünk és takarónk van. A lényeg, hogy legyen vastagabb is meg vékonyabb is. Én úgy vagyok vele, hogy van 2db vastag hálózsákja, 2 vastag plédje ha ezeket mind rárakom legalább hatvan fok lesz alatta. Tehát meg fagyni biztos nem fog, és majd kitapasztalom, hogy mi a jó egy vastag hálózsák és egy vékony pléd, vagy egy vastag pléd és egy vékony pléd, vagy elég egy vékony pléd. Én nem paplanban gondolkodnék ha nem plédekben. IKEA-ban vannak közepes méretű plédek azokat félbe, de akár 4 be is tudod hajtani és újszülött is simán takarható vele.

Csak ezt a képet találtam, ilyen vastagságú pléd +1 hálózsák vagy +1 vékony pléd elegendő a babádnak. [link]

A kórházba egyébként majd úgy is meglátod, hogy száz fok van és bent talán még a vékony pléd is elegendő lesz.

2013. okt. 21. 18:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Én két wellsoft babaplédet vettem a lányomnak vateráról. Név, dátum, figura kérhető több színben is. Keress rá, télre sztem tök jók, sétálni is szoktunk velük.

Ezeken kívül van két vékonyabb plédünk. Variàlom, mikor melyik jó.

2013. okt. 21. 20:31
 3/3 DeAnn ***** válasza:

nekünk ugyanilyen takaró van rózsaszínben.

img05.aprod.hu/images_aprodhu/25294535_2_644x461_babatakaro-elado-tolts-fel-fenykepeket.jpg

mikor született a kórházba is ezt vittük, jó meleg, könnyű és puha is. az árát nem tudom, mert úgy kaptuk.

2013. okt. 23. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!