Közlekedés babakocsi vagy hordozó?
3 hónapos babámat kontrollvizsgálatra kell vinnem a kórházba.A kocsink elromlott, egyedül kell vinnem, busszal, egy távolsági(15 km) és egy helyi járatos buszra kell felszállni.
Ti mivel mennétek, babakocsival vagy bébikenguruval?
A babakocsi kényelmesebb lenne, de elég széles, nem tudnék vele egyedül le-felszállni a buszra.
Kendő, vagy mei tai.
Nekünk nincs babakocsink, sosem hiányzott.
Nekem a babakocsi felesleges macera lenne, rémálom lehet vele tömegközlekedni, vagy boltba menni.
A kengurut viszont felejtsd el.
Hát a hordozót én elvetném...nem lehet kényelmes egy kézben azt a súlyt fogni huzamosabb ideig
A babakocsi lenne jó választás..nekem a sofőrök segítettek feltenni és letenni.de volt hogy gimis lányok segítettek.
Ha nagyon nagy ,akkor érdwmes kölcsönkérni
A kenguru is jó választás..én is szerettem..őszi baba.és a széldzseki pont feltudtam húzni hogy őt is takarja
Ilyenben hordozzuk, rá lehet húzni a nagykabátot, mindkét kezem szabad, tudok kapaszkodni és nem szorulok rá mások jóindulatára, segítségére. A baba nem sír, mert közel vagyok hozzá, a tartása egészséges, stb.
Már bocsesz,de miért szavazzátok le a válaszokat ??
A kérdező véleményeket várt...oké hogy mindenkinek más,de attól még nemkéne ...
Ha minden jól megy,mindig tudom busszal vinni a gyerkőcöt orvoshoz.
Én 9 kilométert megyek helyközi busszal,a megálló 800 méter,ahol leszállok,onnan a klinika még legalább ennyi,ha nem több.Hordozó nekem nem jön be pont ezért.
Babakocsi: olyat vettünk,ami kis helyen elfér és egyedül tudom mozgatni,lábzsákot lehet rá tenni és fektethető.Gyakorlatilag könnyű,mint a sport kocsi,de újszülött kortól használjuk majd,mert arra is tökéletes,nagy kerekei vannak,homokon is lehet tolni.
Olyan helyközi buszon is elfér,aminek csak egy ajtaja van hátul(egy nyílik oldalra kifelé,nem kettő két oldalra)
Márkát nem tudok,de régebbi típus,használtan vettük mi is,olyan 3 éves lehet(fekete-zöld színű)
Kisebb könnyebb kocsit kölcsönkérni esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!