Létezik olyan esernyőre csukható multifunkciós babakocsi (sportrész, mózes, hordozó), aminek a tolókarja egybefüggő és nem szarvacska?
Bébé confort loola up. (középen behajlik a tolókar ahogy összecsukod esernyősre).
Illetve chicco trio for me szett, ahol meg esernyős a kocsi maga de van egy toldó középre amitől egybefüggő lesz a karja, ha ezt kipattintod (egy mozdulat) akkor esernyőre csukódik.
Nekem mindkettő volt, nagyon szerettem őket:)
Bébé confort loola up
Chicco for me
Jané carrera
Bébé confort streety
Quinny zapp xtra
Babywelt moon kiss
Pierre cardinnak is van,de ez gagyi márka nem tudom a sorszámát
Jah és a peg perego pliko switch easy drive
peg perego book plus
bébé confort/maxi cosi elea
Kedves utolsó szerintem a Cam combi familyre gondolt
(link: [link]
Remélem segítettünk!Sok sikert a kiválasztáshoz! ;)
2,3,4 mind én voltam :)
egy 120 babakocsin túlról szemlélő anyuci
A bébé confort a legkényelmesebb, a Giordanit nem ismerem, valószínű valami "gagyi" -bocs-.
A bbc windoo mózese hatalmas és a bebe confortok sportrésze is elég tágas, nekem a 3 évesem még kabátban beleül, a biztonsági öve rövid már egy kicsit :D
1 vagyok a bébé confort valóban a legnagyobb ezek közül! A loola up ülése elég széles és hosszú is a 2 évesemnek simán jó még.
A mózese is viszonylag hosszú és tágas!
A chiccoé kisebb és a sportrésze is keskenyebb és kisebb összességében. Tehát ha pl. másfél-2 éves lesz a gyerkőc pont télen és nagyobb darab is akkor cipőkanállal kell beletenni a sportrészbe már:))) De ha a másfél-2 éves kor pont tavaszra nyárra esik akkor semmi gond. (ez csak saját tapasztalat)
Bébé confort loola up+mózes+ hordi szerintem drágább jóval mint a chicco trio for me...
9 vagyok lemaradt a bébé confort stabil erős nem lötyög nem rázza össze a babát a chicco kicsit fapadosabb de mondjuk attól függ hol használod én városban használtam teljesen oké volt (de nincs macskakő meg tök lyukas járda). Semmi bajom nem volt a kis kerékkel, nyilván ha mondjuk hatalmas hóban sárban homokban kellene tolnom, nem ezt választanám.
Akkor abc design cobrát vennék vagy maxi cosi mura 4et:DD de az nem esernyős egyik se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!