A 3 éves kislányomnak, jöhet még foga ebben a korban?
Ma hoztam haza az óviból, és azt mondja fáj a foga.
Levert, láza nincs.Lent 2-2 őrlő foga megvan,a 3 őrlőnek még nem kell ebben a korban kijönni, nem? Egészségesek a fogai,legalább is én úgy látom.
20 tejfoga lesz a gyerekeknek összesen. az utolsó 4 örlöfog kb 2-3 éves kor között jön ki. Ha ezek még nem jöttek ki akkor már éppen itt az ideje.
Nekem is nagylányom most volt 3 éves, és még csak most indult neki az örlöfogak kibujásának. Már egy kint van.
Két oldalon ,alul már csak a két utolsó fogacskának a helye "üres", akkor azok jönnek neki most?
Sztetek elvigyem orvoshoz?
Azt írtad, hogy alul 2-2 (tej)őrlő foga kint van, akkor ott nem jön már fog. Aminek a "helyét látod" , ott a maradó rágófoga lesz, ami 6 éves kora körül kezd kibújni.
itt egy kép, hogy mit kell látnod. Hiányzik még valamelyik a kislányod szájából ?
Sziasztok!
Tegnap késő délután elvittem orvoshoz mert fogta a fejét, a fülénél és folyamatosan sírt.
Fülgyulladásunk van sajnos.Gondolom kisugárzott a fogára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!