1 éves kisfiam minden reggel úgy ébred, hogy nyakig pisis. Már szinte minden pelust kipróbáltunk, mégis átázik mindig. Volt vala. Ki ilyen helyzetben?
Nem tudom,még ilyet nem hallottam senkitöl.
Nekünk mindíg pampers volt,de sosem ázott át.
Valami a mérettel nem stimmelhet......
mekkora a babád?
én is most próbálom a huggist.
ha gondolod küldök egyet próbára
előző vagyok.
most látom egy éves
akkor a mi méretünk valószínű nem jó. én most vettem négyest
Lefekvés előtt sokat iszik? Lehet, hogy ez a baj.
(Csak egy ötlet.)
Mintha megunkról írtál volna! Kisfiam 17 hónapos jó ideje küzdünk a problémával - megoldás heti 7 db pizsama:)
Gondolom nálatok is azért van, mert sokat iszik, ő még éjjel is. Észrevettem, hogy éjszaka nem nagyon pisil, hanem reggel csurgat be - szerintem. Vki írta, hogy fázik , rajta van zokni body, pizsama és 6-os liberot használunk, úgyhogy nem is a pelenkanem a gond.
Most, hogy már ősz van van a pizsama alatt body is az tartja a pelenkát nem tud lecsúszni, azűta kevesebbszer fordult elő. Vettem a kiságyra matracvédőt, úgyhogy az legalább nem lesz pisis. Szóval szerintem is sokat isznak azért fordul ez elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!