Hogy fer bele a hazimunka, bevasarlas, setaltatas, babazas, esetleg tanulas/munka es persze pihenes a 24 oraba? Neha ti is erzitek, hogy szakad a cerna?
Figyelt kérdés
2009. nov. 11. 20:22
21/22 anonim válasza:
9.47-nek: aludjatok együtt! A baba is aludni fog melletted és legalább pihenhettek. Én is így csináltam, nem is voltak átsírt éjszakáink! A másik a hordozókendő, ami segít. Kösd magadra a babát, úgy szabad a kezed, ő meg azt érzi, mégiscsak ölben van. Nálunk ez is nagyon bevált. És nem kell attól tartani, hogy elkapatod - szerintem az éjjeli ringatás-járkálás rosszabb. Na meg az én lányom se lett emiatt elkényeztetett. Ahogy nőtt, úgy jött egyre inkább az önállósodási igénye. Most 22 hós és reggel óta a szobájában játszik. Igaz, a szoba olyan, mintha bomba robbant volna benne ... :-))) De ő jól elvan és ez a lényeg. :-)) Időnként ideszalad egy pusziért, aztán megy is vissza játszani. :-)
22/22 anonim válasza:
Utolsónak: és később sikerült külön ágyba szoktatnod? Az enyém is újabban sokszor felsír éjjel és nem alszik vissza az ágyában. Felül, mászik, sír, pedig félig alszik. Neki is jönnek a fogai (8 hónapos, 8. foga bújik). Így én is átviszem hozzánk hajnalban, mert nem tudok vele ott ücsörögni. Meg hiába fektetgetem ott le, nem alszik el :( Úgyhogy utána reggelig együtt alszunk. Nappal jó, ha 2-3x fél órát alszik... Éjjel meg fél 10-fél 6-ig. Én se sok mindent tudok mellette csinálni, mert a járókában nincs el, a szobában meg nem lehet egyedül hagyni, annyira egyszerűen nem tudom bababiztossá tenni a szobát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!