Ez a babakocsi, mért ilyen ólcsó a tesz veszen? Pedig újak nem?
Én a tikotiko.hu ról vettem. Akkor 36ezer volt összesen,mózessal,pelenkázótáskával,esővédővel,szúnyoghálóval,imádom.
Ingyen kiszállítják.
Szia!
Nekünk ilyen babakocsink van, a Tikotiko-tól vettük mi is, fél évvel ezelőtt. Most keresünk egy új babakocsit. Először is, három hétig nem volt babakocsink, mert rossz kerekeket adtak hozzá, kettő ilyet-kettő olyat, használhatatlan volt. Ennyi idő volt, amíg kicserélték. De nem ez a legnagyobb baj. Amióta csak megkaptuk, egyfolytában elhúz az egyik irányba a babakocsi, már kb. egy méteren is. És az egyik sarka alacsonyabban van. Nemrég sikerült rájönnünk, hogy mitől van. Minden kerék fölött van egy nagy rugó, és az egyik rugó a négyből kb. fele akkora, mint a többi, ezért lejt a kocsi, ezért húz el. Miután rájöttem, nagy örömmel hívtam őket, hogy ez a baj, küldjenek egy új rugót. Közölték, hogy ez nem így működik, hanem adjam fel nekik postán az egész babakocsit, majd ők kiküldik Lengyelországba a szervizbe, ott 15 nap alatt megcsinálják, visszaküldik nekik, majd ők nekünk. Ez kb. 3-4 hét babakocsi kiesést jelent egy fél éves gyerekkel. Miután ezt mondtam nekik, még hozzátettem, hogy ha egyáltalán feladom, akkor az ő költségükre fogom, mert 36 ezerért vettem, és most akkor ötezer legyen a postaköltség? De ezt sem lehetett. Úgyhogy most ott tartunk, hogy mivel nem tudnánk mit kezdeni egy hónapig babakocsi nélkül, kicsit rugalmasabban pedig nem lehet megoldani a dolgot, vehetünk egy új babakocsit. És már másoktól is hallottam, hogy ugyanígy megjárták a kocsival. Egyébként nem lenne rossz, ha jó lenne :) De nem az, sajnos! Nem véletlenül kerül ennyibe. De ha szerencsés vagy, és rendelsz, lehet, hogy jó lesz a babakocsi, és nem lesz vele semmi probléma. Szerintem egy babakocsiért nem sok a 36 ezer, de azért, hogy vagy szerencsém legyen vagy nem, azért sok.
Azok közül amiket belinkeltél szerintem csak a kunert babakocsi olcsó! Viszont az nagyon megéri az árát!!!Én a vaterán vettem 35000.-ért és nagyon tetszik!
Talán azért ez az ára mert nem megy át 26 kézen a termék, mire a vevőhöz kerül.Amúgy nem értem miért vásárolnak a legtöbben a brendonban meg hasonló bababoltokban mikor ott súlyos ezrekkel/tízezrekkel drágábbak az ilyen dolgok!?
Összehasonlítás képpen 2004-ben én is bababoltban vettem az elsőszülöttemnek babakocsit.30000-t kértek érte.A típusa abc design volt. Kicsi is volt, sz@r is volt,és külön kellett hozzá essővédőd venni.Nem volt mózeskosár, lábzsák,stb...sem.Én örülök hogy van már lehetőség ilyen helyeken vásárolni.Igaz néha kicsit várni kell a dolgokra ha éppen nincs raktáron, de sokkal jobb az ár/érték arány!!! Nekem maximálisan bejön a kunert babakocsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!