Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez a babakocsi, mért ilyen...

Ez a babakocsi, mért ilyen ólcsó a tesz veszen? Pedig újak nem?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2009. nov. 11. 19:28
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy leirtad.
2009. nov. 11. 22:20
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Az utólsó képen lévő,az nagyon drága kocsi boltban,195 e ft....ezek vagy utánzatok,vagy a darabonkénti árat úgy érti hogy minden darabját külön külön érti.
2009. nov. 12. 06:23
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Én a tikotiko.hu ról vettem. Akkor 36ezer volt összesen,mózessal,pelenkázótáskával,esővédővel,szúnyoghálóval,imádom.

Ingyen kiszállítják.

2009. nov. 12. 13:43
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekünk ilyen babakocsink van, a Tikotiko-tól vettük mi is, fél évvel ezelőtt. Most keresünk egy új babakocsit. Először is, három hétig nem volt babakocsink, mert rossz kerekeket adtak hozzá, kettő ilyet-kettő olyat, használhatatlan volt. Ennyi idő volt, amíg kicserélték. De nem ez a legnagyobb baj. Amióta csak megkaptuk, egyfolytában elhúz az egyik irányba a babakocsi, már kb. egy méteren is. És az egyik sarka alacsonyabban van. Nemrég sikerült rájönnünk, hogy mitől van. Minden kerék fölött van egy nagy rugó, és az egyik rugó a négyből kb. fele akkora, mint a többi, ezért lejt a kocsi, ezért húz el. Miután rájöttem, nagy örömmel hívtam őket, hogy ez a baj, küldjenek egy új rugót. Közölték, hogy ez nem így működik, hanem adjam fel nekik postán az egész babakocsit, majd ők kiküldik Lengyelországba a szervizbe, ott 15 nap alatt megcsinálják, visszaküldik nekik, majd ők nekünk. Ez kb. 3-4 hét babakocsi kiesést jelent egy fél éves gyerekkel. Miután ezt mondtam nekik, még hozzátettem, hogy ha egyáltalán feladom, akkor az ő költségükre fogom, mert 36 ezerért vettem, és most akkor ötezer legyen a postaköltség? De ezt sem lehetett. Úgyhogy most ott tartunk, hogy mivel nem tudnánk mit kezdeni egy hónapig babakocsi nélkül, kicsit rugalmasabban pedig nem lehet megoldani a dolgot, vehetünk egy új babakocsit. És már másoktól is hallottam, hogy ugyanígy megjárták a kocsival. Egyébként nem lenne rossz, ha jó lenne :) De nem az, sajnos! Nem véletlenül kerül ennyibe. De ha szerencsés vagy, és rendelsz, lehet, hogy jó lesz a babakocsi, és nem lesz vele semmi probléma. Szerintem egy babakocsiért nem sok a 36 ezer, de azért, hogy vagy szerencsém legyen vagy nem, azért sok.

2009. nov. 13. 15:42
 15/23 anonim ***** válasza:
Barátnőm Pesten vett nagykerben ilyen lengyel kocsit tavaly nyáron 50E-ért.Sztem a válság is betett az árának.Adtam már el dolgokat bababizományiban.Az idén pedig inkább mindent hazahoztam,mert a kiszámolt 10-15E helyett a csaj kb 5E ért tudta volna eladni a szinte új holmikat,mert annyira romlott az áruk.
2009. nov. 13. 16:09
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is olyan van mint az első link, lila színű. Nagyon gagyi lengyel sz.r. Igaz van hozzá minden bizbasz. A gyerek utálja 8hós. Nagyon kényelmetlen neki ha ülő pozícióba teszem. Már a telet kihúzzuk valahogy de tavasszal másikat veszek, ja az autóba képtelenség belerakni. Ha lesz még egy gyerekem veszek másikat ezt meg vagy elajándékozom, vagy eladom.
2009. nov. 13. 16:26
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi is ennyiért vettük. előző vok
2009. nov. 13. 16:28
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerem ezeket a babakocsikat, de én úgy gondolom, illetve tapasztalat,hogy azért nem minden esetben függ össze az olcsóság a rossz minőséggel. Persze sajnálom az egyik hozzászólót, aki megjárta a kerekeivel, meg a rugóval, de azért olvashattál olyat is, aki viszont meg van elégedve. Ezzel tényleg csak azt akarom mondani, hogy ugyanúgy előfordul drágábban is szar minőségű és fordítva, az olcsóban jó minőségű. Mi lapra csukható kocsit vettünk tavasszal, mert nekem már nagy a lányom, és a teszen vettünk 18 ezerért egy olyan kocsit, ami üzletben 35 ezer körül van. Azért sikerült ilyen olcsón hozzájutni, mert boltban kiállított darab volt, de semmi baja és nagyon meg vagyunk vele elégedve. Szóval a lényeg, hogy azért nézelődhetsz a teszveszen, vaterán, mert ki lehet fogni jót!
2009. nov. 13. 17:15
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Azok közül amiket belinkeltél szerintem csak a kunert babakocsi olcsó! Viszont az nagyon megéri az árát!!!Én a vaterán vettem 35000.-ért és nagyon tetszik!

Talán azért ez az ára mert nem megy át 26 kézen a termék, mire a vevőhöz kerül.Amúgy nem értem miért vásárolnak a legtöbben a brendonban meg hasonló bababoltokban mikor ott súlyos ezrekkel/tízezrekkel drágábbak az ilyen dolgok!?

Összehasonlítás képpen 2004-ben én is bababoltban vettem az elsőszülöttemnek babakocsit.30000-t kértek érte.A típusa abc design volt. Kicsi is volt, sz@r is volt,és külön kellett hozzá essővédőd venni.Nem volt mózeskosár, lábzsák,stb...sem.Én örülök hogy van már lehetőség ilyen helyeken vásárolni.Igaz néha kicsit várni kell a dolgokra ha éppen nincs raktáron, de sokkal jobb az ár/érték arány!!! Nekem maximálisan bejön a kunert babakocsi!

2009. nov. 13. 19:07
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
A 70ezres kocsi nektek olcsó?????
2009. nov. 13. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!