Megfazas eseten mit adjak 4,5hos kisfiamnak? Kohog, tusszog, es tele az orra (nincs eldugulva meg).
Vidd el a dokihoz mindenkeppen, o meg nagyon kicsi ahhoz, hogy te otthon kezeld!!!
Miert nem akarod elvinni a haziorvoshoz?
Szia!
Az én kisfiam 5,5 hónapos, már háromszor volt geteg, nagytesó hazahozza...
Nátha esetén az orrát állandóan tisztítani kell, mert könnyen fülgyulladást kaphat. Én porszívozni szoktam, naponta többször, amikor éreztem, hogy tele az orra. Előtte kitöröltem tengeri só kivonatú orrcseppel. A gyógyszertárban lehet kapni, direkt csecsemőknek valót.
Viszont ha köhög is, akkor én elviszem orvoshoz. Kapott szirupot, jó volt neki. Szerintem jobb lenne, ha elvinnéd, főleg a köhögés miatt. Azt már tényleg egy szakember tudja megmondani, hogy melyik köhögésre milyen szirup a jó.
Orrszívás, c-vitamin csepp, tengervizes spray-én ezt adom 8hós náthás lányomnak.
Mivel nagyobb gyümölcslevet facsarok neki délután, mellette javában szopik.
Reggelre lázas volt (nem magas), adtam neki egy nurofen kúpot.
Ha holnapra sem javul, elviszem orvoshoz.
Úgy néz ki, hogy mindemellet még fogzik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!