Ki hány órát alszik éjjelente csecsemője mellett?
8 hónapos a fiam.
Este fél 9 körül alszik el és reggel 7 körül kel.
Tudnék aludni így 10 órát is akár, de hiába fekszek le 10 körül, nem tudok elaludni. Kb éjfélkor fekszek, 6-7 órát alszok.
Ó de irigyellek titeket.
Az enyém éjjel 4-5x kel,sose aludt át még egy éjszakát se.
8 hónapos most.Átlagban olyan 6 órát alszom éjjel. :/
Kb. 4-5 hónapos koráig 3-4-szer kelt a lányom.
Anyatejes volt, eszem ágában se volt leszoktatni az éjszakai szopizásról csak azért, hogy én jobban aludjak.
6 hónapos koráig volt egy rövid, nyugalmas szünet amikor csak 1-szer ébredt, majd a mozgásfejlődés miatt megint felborult az alvása.
Kb. 8 hónapos korától alszik egyhuzamban este 8-tól reggel 6-7-ig, néha 1-1- alkalommal felsír.
Kivétel a fogzás, mert olyankor az éjjelek szörnyűek.
eddig általában úgy volt, hogy 9 körül tettem le, és olyan 4 körül jelzett, hogy éhes, evés után még aludt fél 7-7ig, de mostanság szerintem mozgásfejlődés miatt, vagy nem tudom miért, de nem lehet elaltatni ilyen korán, tegnap pl fél 11-kor tettem le, és fél 5kor jelzett hogy kajás.
Ja, a fenti 9-4ig tartó időszak csak 3,5 hónapos korától van, előtte 2x kelt, szóval egyhuzamban jó, ha 3 órát tudtam aludni. Már totál kivoltam, amikor áttért erre a hosszabbra. Nekem ez már jó lenne, csak az a bajom, hogy nagyon rossz alvó vagyok, szóval ha felsír és fel kell vennem visszaaltatni (mert ilyen is van), akkor ez a művelet lehet, hogy max fél óra az éjszakából, de utána legalább egy órát forgolódok mire sikerül elaludnom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!