Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A játszószőnyegre mennyi idős...

A játszószőnyegre mennyi idős kortól lehet rátenni a babát?

Figyelt kérdés
A kisbabánk 9 hetes és már egyedül elfordul az oldalára és a pocakjára, de visszafordulni még nem tud. Mivel a gerince még fejlődésben van nem merem rárakni a játszószőnyegre. Aki használ ilyet kérem írja le a tapasztalatait.
2008. júl. 6. 16:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Én unokatesóm babájának 2 hónapos korában vittem ajándékba. Azóta is hálálkodnak érte, mert imádja a baba. Leteszi a szőnyegre, hanyattfekteti a babát aki imád nézelődni rajta. Amikor meg már tudott arrébmászni, akkor sem volt gond, mert eleve a földön volt, nem tudott leesni. Nem udom másnak bejön-e, de Zalán baba nagyon szereti.
2008. júl. 6. 16:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Én már pár hetesen ráraktam,most is ott hempereg.Nyugodtan használhatod nem árt neki egyáltalán.
2008. júl. 6. 16:50
 3/4 anonim ***** válasza:
3 hetesen rátettem. A játszószönyegre rá van írva mikortól használhatod, de semmi baja nem lesz a Babának. Amit mi vettünk az újszülöttkortól 1 éves koráig jó.
2008. júl. 6. 18:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, már ki is próbáltuk, de nálunk nem aratott elsöprő sikert, bár ma hidegfront van és nyügik vagyunk.:)
2008. júl. 6. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!