Mit tegyek a macskával?
-milyen anya vagy te
-pszichopata vagy
-rossz gazda vagy
Most komoly? Ez segítség?
Írjátok, hogy miért hagytam a fejemre nőni...erre írja a 6-os, hogy maximálisan kielégíti a kutyája -gyereke igényeit. Ha én ezt tettem 4 évig, akkor szemét voltam :) Ne zárjam be. Éjszakára muszáj! Mivel nem egy haláleset volt. De, ha benne lennék a híradóban, hogy nem zártam be a macskát, éjjel a gyerekre feküdt és meghalt, akkor meglincselnétek, mint szar anyát.... :) A 15-ös szerint gyerekes vagyok....ezt nem értem. Biztos mert gyerekes vagyok. A 18as szerint seggre pacsi...ha ezt írnám, azt mondanátok verem a macskám, tehát én vagyok az állat. Nem nem adok seggre pacsit sem neki, sem a gyerekeimnek. Nem szobatiszta..hát hogyne lenne az ( sőt kényesen az volt, 2 pisi már nem ment ugyanabba az alomba)! De mivel éjjel bezárom, a viselkedése ez irányba változott meg! Nem vagyok jó macska pszichiáter, tehát nem tudom, hogyan kell NEVELNI a macskát. Ez nem gyerek. Uram Isten miket kaptam itt, csak azért, mert SEGÍTSÉGET kértem. Őrület! Ha csendben valaki kidobja az állatát az utcára, az nem kap ennyi negatívumot. Aki veri-éhezteti a gyerekét, annak nem mondják ennyien, hogy rossz anya. Csak ülök és nézek ki a fejemből, hogy egy segítséget (tanácsot, ötletet, támogatást, bíztatást) váró ember azt kapja meg, amit én. Itt, ezen a fórumon rengetegen írnak abortuszról, gyermeknevelésről...meg sem kérdezem, hogy milyen tanácsokat adtok. Rettenetes belefásult emberek! Az nem tanács, hogy ne legyen több állatod! Nem is lesz!!!! De most van és ezt szeretném megoldani! Azt hiszem rossz fórumot találtam, itt mégsem a segítségről szól a dolog :( Tisztelet a kivételnek. Szomorú , belefásult emberek, akik név nélkül itt élik ki a feszültséget, és szidnak-szidnak...Nem válaszolt a többség a kérdésemre, nem kaptam a többségtől tanácsot, csak negatív kérdést (miért kellett nekem macska, amikor tudtam, hogy lesz gyerekem?) Örülök, hogy tökéletes életetek van! Boldog anyák, gazdák vagytok, akik csodálatosan nevelitek a gyermekeiteket és maximálisan gondozzátok az állataitokat. Én vagyok az egyetlen, aki nem. Szemét ember vagyok. Köszönöm a megerősítést! Nem jövök ide többet, semmi értelme. Én jó anya vagyok! Tudom, érzem, mondják. Nem egy névtelen ember fog ennek ellenkezőjéről meggyőzni! Mindent megadok a gyermekeimnek mind anyagilag, mind erkölcsileg. Nagyon engedékeny gazda voltam - sajnos. Nem szeretem látni a cica szenvedését, aki nem tudja elfogadni ezt a helyzetet. Sohasem tenném utcára, és otthonba sem. Próbálok még időt szakítani a nevelésére, változtatására. Időm nem sok már, a férjem türelme véges. A becsmérlő hozzászólásotok sem segített a helyzeten és hülye voltam, hogy megmutattam neki :( Köszönöm a bíztatást,azt, hogy erőt és türelmet kívántatok a pici mellett egy cicához. Türelmet és egészséget kívánok nektek a jövőben és azt, hogy sohase kerüljetek hasonló helyzetbe! A döntés a férjemé lesz :( :( :( Sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!