Mit tegyek a macskával?
rengeteg apróhirdetési oldal van..mindre feltetted,hogy ajándékba oda adod???
Amúgy csak addig válogat ameddig nem lesz nagyon éhes..utána már bármi jó lesz neki.
Szia! Én babás-macskás vagyok! 2 gyerek és 3 macska.
A gyerekek 3 és 1,5 évesek, a macskák 12, 5 és 3 évesek. Engem is sokkal jobban zavartak ezek az apróságok, de eszembe sem jutott volna, hogy bárkinek is kitegyem a szűrét. Én nagyobb gondot fordítok a macskákra is, bár nálunk a kutyák sokkal dominánsabb helyzetben vannak, szóval nekem őket is figyelnem kell. A gyerek előbb vagy utóbb meg fogja szokni, hogy a macska kapar és nyávog, hidd el, ez nálunk is így van, sőt még a kutya ugatását is meg tudták szokni. A szőrére több gondot fordítasz, egy kicsit babusgatod őt is, ha a gyerek alszik és kész.
De annyit elmondok, hogy a macska nagyon jó fejlesztő egy gyereknek, nálunk, mikor csak járni, vagy kúszni tanultak, akkor a macskák felváltva szórakoztak azon, hogy lefeküdt a gyerek elé, majd mikor az odaért, akkor felállt és arrébb ment 2 métert. Majd megint megvárta míg odaért és megint felállt. A gyerek meg kacagott. A nagyobbik fiam ad nekik enni, és inni is, ha látja, hogy a macska éhes, vagy szomjas, de ezt a kutyával is megcsinálja. A kicsi fiam inkább kutyás, és ő még csak jutalom falatokat adott a kutyáknak.
Meg kell adni, hogy a macska hová nem mehet be és ott az ajtókat zárni kell.
A te döntésed. Ha nagyon zavar, ajándékozd el, de szerintem lehet más megoldást is találni.
Nagyon elszomorít, mikor ilyen eseteket olvasok.
Ajánlanám, olvasd el a Kis herceg-et!
Sokszor halálra idegesít a saját gyerekünk, de eszünk ágában sincs lecserélni, leadni valahová, mert a társadalmi normák szerint ilyet nem illik, főbenjáró bűn még erre gondolni is.
Ellenben egy macska, kutya, akinek a gazdái lettünk, valaha felelősséget vállaltunk érte, amint teher lesz számunkra, eldobható vacakká válik.
Nálad egy elfogadható indokot sem olvastam ami miatt kicsit is megérteném a döntésed.
Egy macska ilyen, gyerek nélkül is kapar, nyávog, hullik a szőre. Ezt tudtátok, vállaltátok.
Nekünk kutyánk van kisbaba mellett.
Hullik a szőre, esőben, hidegben is le kell vinni gyerekkel együtt, mert egyedül nevelem.
Soha, egy percre se jutott volna eszembe, hogy elajándékozzam csak azért, mert lusta vagyok naponta porszívózni a szőr miatt, vagy mert unom a napi 2-3 sétát.
A szememben az ilyen ember nem gazda és ha megfogadod a tanácsom, soha az életben ne vegyetek magatokhoz semmilyen állatot. Az állat érdekében!
Arra már nem is térek ki, hogy ilyen moralitással szegény gyerekednek milyen anyja lehetsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!