Normális, hogy a 2 hetes babánk elég sokat van fent?
Figyelt kérdés
Nem a a hasa miatt.. Csak úgy nézelődik...
Van hogy 2 szopi között nem is alszik. Én azt hittem az ilyen picik csak esznek meg alszanak. Nem gond mert élvezem, hogy nemcsak csukott szemmel láthatom, hanem nézeget sokat.. csak kíváncsi vagyok, másnál is van ilyen korán hasonló?
2008. júl. 6. 11:16
1/2 anonim válasza:
Semmi gond. A babák alvási igényei is eltérőek, mint a felnőtteké is. Annak meg csak örülhetsz, hogy amikor fenn van a babád, akkor nem sír, hanem leköti magát. :) 7 hetes kislány anyukája.
2/2 anonim válasza:
Nekem most 6 hónapos a kislányom, születése óta nagyon keveset alszik napközben. Már pár hetes korában is előfordult, hogy két etetés között nem aludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!