Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Napközben jó a kiságy éjjel nem?

Csillanyu kérdése:

Napközben jó a kiságy éjjel nem?

Figyelt kérdés
1éves fiam napközben csodásan alszik 2x 1 órát éjszaka viszont szörnyű. 1-2 óránként megébred nehéz visszaaltatni sőt nem egyszer előfordult hogy éjjel 3 órát ébren vagxunk mert nem alszik! Elméletileg minden rendben hőmérséklet, nem éhes, stb... mi lehet a baj???
2013. okt. 13. 16:58
 1/7 Agica792 ***** válasza:
Tanácsot sajnos nem tudok adni,de a válasz engem is érdekel,mert az én 15 hós kisfiam is ilyen nappal 2X1 van hogy 2 órát is alszik gond nélkül, este viszont sokszor ébred és csak ölben vagy cicin képes visszaaludni.Nálunk sajnos éjszaka pont emiatt köztünk alszik,mert már nem bírok ennyiszer felkelni és rázni a seggét.
2013. okt. 13. 17:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Csak általános ötleteim vannak, szerencsére nálunk nem volt ilyen probléma, de hátha segít valamelyik. Nem tudjátok megoldani, hogy ne aludjon napközben vagy csak egyszer aludjon? Nem lehetne hagyni, hogy pár éjszakát áthisztizzen és rájöjjön, hogy márpedig most este van és alvás? (nem veszitek ki az ágyból, nem is foglalkoztok vele, és főleg nem veszitek magatok közé) Felébred szellőztetek a szobájába és aztán vissza teszitek aludni, ha nem tetszik neki szintén ott hagyjátok és nem foglalkoztok vele a továbbiakban? Éjszakai fény? Adtok neki alváshoz egy anya illatú (tehát már sokat használt) hálóinget, pólót és megbeszélitek, hogy este ez van és majd reggel találkoztok? Előbb utóbb át fogja aludni az éjszakát, olyan nincs, hogy éveken keresztűé minden áldott éjjel ezt csinálják, kitartást!
2013. okt. 13. 17:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Van éjjeli fény és aludta már át az éjszakát ez egy hete megy így van rongyija is amivel alszik semmi sem változott csak az hogy nem alszik. De komolyan nappal semmi gond de az éjszaka...
2013. okt. 13. 19:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Ja és volt hogy csak egyszer aludt napközben de akkor is ez volt
2013. okt. 13. 19:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is lassan egy éves és kb két hete ez megy hogy éjjel felébred mint aki kialudta magát és egy órácskát fent van. Nem értem mert már csak egyszer alszik napközben akkor is 45-90 percet. Most is várjuk, hogy kidőljön mert 14-től fent van. És mégis minden éjjel felébred teljesen. Én a fogzásra gyanakszok mert nem hiszem hogy most jönne a szeparációs szorongás.
2013. okt. 13. 19:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Azt hittem ez hónapok óta probléma. De ilyen nálunk is volt, hogy 1-2 hétig folyton felébredt este, aztán egyszer csak elmúlt. Talán valami front van, vagy mostanában sokat esett (legalább is nálunk) éjszaka az eső lehet annak a kopogására ébred fel. Annyit azért javaslok, hogy tartsatok ki ebben a néhány hétben és ne vegyétek magatok közé mert csak rosszabb lesz a helyzet. Én ilyenkor mikor este felébredt és már nagyon nem bírtam akkor ott aludtam vele a földön (ő az ágyában én a földön szivacson). Esetleg meglehet próbálni a levendula illóolajat (akár gyertyás párologtatóval alvás előtt, vagy textilre csöpögtetve a kiságy közelében. Valamint van Jó éjszakát tea is vagy a Tekanne nak levendula teája mind a kettő jó, a levendula tea abszolút hatásos. De szerintem el fog múlni ez az időszak hamarosan.
2013. okt. 13. 19:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Szeparációs szorongás ami csak éjjel jön elő? Mert napközben sem ülök az ágya mellett. Annyira rémes hogy a legjobb tanács a kitartás majd elmúlik, mert ezekben az időkben rémes anyának érzem magam mikor már kibukok...
2013. okt. 13. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!