Kiságy utánn, ha már nagy ágyban altatjátok a babátokat Nem féletetek hogy éjjel kijön a szobájábol és olyasmit csinál amit nem szabad, veszélyes, (mert nem halljátok hogy kijött) Vagy bezártátok az ajtaját?
Figyelt kérdés
2010. febr. 18. 10:15
1/7 anonim válasza:
Soha nem zártam rá a gyerekeimre az ajtót, mert akkor nem hallottam volna, hogyha felébrednek. Amióta megszülettek, azt is hallom, ha csak megfordulnak az ágyukban vagy köhintenek, nemhogy azt, ha felkelnek...bármilyen jót is alszom :)
2/7 anonim válasza:
hát nem tudom, de ez vmi "beépített" radar bennem is, mert minden zajra felébredek....De ha félted, akkor -ha megoldható- rakd a közeletekbe a kiságyát, így biztosan hallani fogod, ha felkel.
4/7 anonim válasza:
Én rázárom az ajtót, de még így is hallom, ha felébred. De általában az az első, hogy kijön és engem keres. Inkább a délutáni alvásnál szokott előfordulni, hogy alvás helyett elkezd meséskönyvet nézegetni, de ezt is meghallom, de ráhagyom. Legalább elvan csendben. 2,5 éves.
5/7 anonim válasza:
Nálunk nem lehet becsukni az ajtót, mert akkor el sem alszik. Éjjel is nyitva hagyom, hogyha van valami, akkor halljam. Idáig mindig felkeltem, amikor jött át hozzánk. Ez ösztönös.
6/7 anonim válasza:
Csukd be az ajtót és használj bébiőrt, ha ez aggaszt. Így biztosan meghallod, ha felébred.
7/7 anonim válasza:
Én sem csukom be a kislányom ajtaját.Nem is bírna elaludni úgy.Én is minden neszre fennt vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!