Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan anyuka akinek...

Van itt olyan anyuka akinek magán bölcsibe jár a gyereke, vagy ezt tervezi?

Figyelt kérdés
Hol,és milyen árban van?Miben másabb a többitől?Szeret oda járni a gyerkőc?Köszönöm,ha tud valaki válaszolni.
2013. okt. 10. 23:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Én fiam magánba jár Bp. xv. ker. Tökéletesen meg vagyunk elégedve a fiam imádja. Sokkal kevesebb a gyerek, jobban figyelnek rájuk.
2013. okt. 11. 00:48
 2/6 anonim ***** válasza:
A fiam januártól fog családi napközibe járni. Kevesebb gyerek, több gondozó, nagyobb odafigyelés. Pontos árat még nem tudok. Vidéken vagyunk.
2013. okt. 11. 07:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Jövő nyártól, 2 éves korától megy majd bölcsibe, vidék 56 000 forint egy hónapra a teljes nap, kajával együtt.
2013. okt. 11. 09:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Az én kisfiam a IV. kerületben a Chinoin Vadgesztenye Bölcsibe járt (a 4-13-15 kerületek találkozásánál van)- semmiképpen nem ajánlom.

Néhány hónap után elhoztuk onnan a picit, mert alapvető dolgok nem voltak rendben (pénzügyi elszámolás- nem adtak bizonylatot, olyan napokat is akartak velünk rendszeresen fizettetni, amiket előre írásban bejelentettünk, kaukciót kellett adni, amit nem akartak visszafizetni kilépéskor, össze-vissza variáltak a szerződéssel stb.).

Az étkezés felháborító volt, egészségtelen és drága.

A legnagyobb szívfájdalmunk mégis az volt, hogy a szemünkben bájos, kedves gondozónők a gyerekekkel nem nagyon foglalkoztak csak ültek és beszélgettek- illetve többször hallottuk őket durván vagy nem megfelelően beszélni a kicsikkel (amikor pl mentem be és nem láthatták, hogy ott vagyok, akkor hallottam).

Semmiképpen nem ajánlom, nem felel meg alapvető kritériumoknak sem. Mi nem álltunk le vitázni (volt aki igen), hanem eljöttünk- ezeket nem lehet máshogy rendezni.

Azzal is trükköztek, hogy rendszeresen felvették a gyeden (!) főállású anyaságin lévő szülők gyerekeit, mert azt mondták, hogy nyugodtan maradhat az ellátásában, pk úgysem vesznek fel a gyerekek után semmit. Aztán kiderült utóbb, hogy dehogynem- szépen leveszik a gyerekek utána normatívát. Mi akkor már eljöttünk, mert nem bíruk, de volt oilyan anyuka, akinek ezért kellett visszamenőleg lemondani és visszafizetni ellátást. Nagyon durva.

Szegény gyerekeket sajnáltuk, köztük a magunkét is, hogy új helyre kellett beszokni, de szerencsére megvolt hamar és már el is felejtette 1-2 hónap múlva (nem is voltunk sokat csak pár hónapot, de az elég volt!)

Külsős (nem Chinoin-os) szülők gyerekeit is felveszik, kb. 60 eFt volt és 2 havi kaukció ha jól emlékszem.

A IV. kerületben a szakrendelő mögött is van egy magánbölcsi angol-magyar montessori elvű bölcsinek hirdeti magát, de nincs anyanyelvi nevelője- illetve itt a vezető valami végtelenül modortalan. Az ára olyan 80 eFt körül van- de végül nem mentünk, mert nem tetszett az a lenéző, kioktató stílus, amit tapasztaltunk, amikor szerettünk volna szétnézni. (apróság, de pl. a fiatal(os) gondozónő vagy dada - nem tudom pontosan milyen munkakörben lehetett a hölgy- XL méretes stiletto (háromszöges, karmos) élénk színű műkörme, fél méteres smink-vakolata, igen merész felsőruházata és felvarrtnak tűnő hajkoronája sem keltett akkora bizodalmat bennünk).

A 15. kerületben viszont nagyon jó kis családi napközi a Naspolya (Kolozsvár utcában van a Naspolya utca sarkán), illetve a Habos kakaó családi napközi/ovi.

Személyes tapasztalatom nincs, de baráttől, ismerőstől hallottam, hogy a Sződliget utcában nem régen nyílt bölcsi is nagyon jó (Morzsa csana)- itt a mozgás, egészséges életmód, sport van előtérben.

Hol keresel egyébként?

2013. okt. 11. 09:59
 5/6 anonim ***** válasza:
1es vagyok. Így van a Morzsa nagyon jó hely, a fiam oda jár és csak szuperlativusokban tudok beszélni róla.
2013. okt. 11. 11:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Számomra hasznos volt.Én vidéken keresek,de a tapasztalatok is nagyon érdekelnek.
2013. okt. 14. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!