Max mennyiért adható el ez a babakocsi?
3 punkciós,táskával és eső védővel! [link]
[URL] [link] [/URL]
[URL] [link]
[URL] [link]
[URL] [link]
[URL] [link]
[URL] [link]
[URL] [link]
szerintem 15 ezret bőven kérhetsz érte, bár nem írtad, hogy van e rajta sérülés illetve milyen idős a kocsi mennyit használtátok, a márkáját sem....
nézz körül a tesz veszen vagy a vaterán és ott láthatod az árakat.
Sok sikert
Én is osztom az elöttem szóló véleményét. Egy jó háttér kincset ér.
Konkrétan én tesz-veszen vettem babakocsit 15-ért.Majd mikor el akartam adni csináltam pár képet a nappalinkba(szép háttér stb.,beállított kép,hogy minden fontos rajta legyen)és felraktam 1ft-ra(azt mindneki megnézi és 1000% hogy nem 1ft-ért megy el)
Így 14nap végén 1500-an látták és 29000ft-ért ment el!!
Szóval szép fotó alacsony ár...és hidd el jó árban megy el.(+kiemelt aukcióra rakd fel!FONTOS!!500ft a díjja se sokkal többen látják)
Sok sikert!!
Én kitisztítanám,kivinném a kertbe és ott fényképezném!Fontos,hogy ha el szeretnéd adni,akkor makulátlan tisztaságú legyen,még akkor is,ha használt!Úgy szinte újnak tűnhet...de jobban megragad az ember szeme rajta...hogy:"Ez használt,de hisz teljesen hibátlan?!"
Tuti siker,a mózest állítsd a kocsi mellé,a kerekeit is mosd meg!Csillogni villogni fog és!Összecsukva is tegyél képek,szemből,oldalról,mutasd meg képeken,hogy miket tud(átfordítható kar,sport rész,lábzsákkal,anélkül,esővédővel,mózessel,a háttámla fokozatokat is váltogasd)!!!Így kiderül az is,hogy miket tud,az is,hogy amit írsz az igaz...így az ember nem vesz zsákbamacskát!Ha van hibája azt is mutasd meg képen!Küldök egy oldalt,bár ez új,de olyan fotókat csináltak a kocsiról,hogy beleszerettem és végül ezt vettük meg!+ egy kis ötlet!Szerintem így még akár 25-ért is elmehet!Megérné!
Nézd végig...szinte kívánatosak! :DDDD Sok sikert!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!