Mennyiért adható el egy ilyen babakocsi?
Figyelt kérdés
Fél évet (akkor is alig) használt, tökéletesen újszerű állapotú, még garanciális CAM travel system (váz, sportrész, hordozó, mózes, pelustasi), ami újonnan 150 e Ft. Én 85 e Ft körülire gondoltam. Reális?2011. jún. 28. 11:33
1/5 anonim válasza:
Szerintem igen. Aztán maximum elegedsz 5 000 Ft-t, és a vevő is örülhet....
2/5 anonim válasza:
Ha most újonan tényleg 150ezer, akkor reális.
Egy hibátlan állapotút, tényleg szinte nem is használtat kb az eladási ár 60%-ra (90 ezer), egy kicsit használtasat a felére (75ezer) lőnék be. Esetleg ha nem megy el pár hétig (pl vaterán, akkor érdemes 2-3 hetente 10%.kal csökkenteni az árát.
3/5 anonim válasza:
Újonnan 50 ezres TS-es babkocsit sok kiegészítóvel adtam el 23E-ért.
Mondjuk ha én kiadnék 85 ezret egy babakocsiért, akkor inkább újat vennék, még akkro is soknak találok ennyiért egy babakocsit, nehogy használtan.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Épp barátnőmmel beszélgettem erről, neki viszont épp az volt a véleménye, hogy legközelebb inkább venne használtan egy valóban jó minőségű kocsit ugyanannyiért, mint egy "márka-utánzatot". Ő speciel a G. Club babakocsijára panaszkodott...
2011. jún. 28. 12:52
5/5 anonim válasza:
Szerintem megéri. Nekünk Vector air van és egyetértek abban, hogy a CAM is egy nagyon jó kocsi főleg, hogy garanciás, de ezeknek nem szokott bajuk lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!