Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éves a kisfiam. Úgy néz ki,...

1 éves a kisfiam. Úgy néz ki, hogy kistesó jön. Ti voltatok így? Hogy éltétek meg?

Figyelt kérdés
2013. okt. 10. 09:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

nálunk 8 hónapos volt a "nagy", amikor jött a kicsi, így is terveztük

az elejétől féltem igazán, de a kicsi az első fél évét gyakorlatilag átaludta, utána kellett megszoknunk, hogy két gyermekünk van már és mind a kettő igényli a figyelmet

fontos, hogy legyen napirendetek, amibe beleszokik, belenő a kicsi, ez megkönnyíti a Ti és a gyerekek helyzetét is

2013. okt. 10. 09:52
 2/3 anonim ***** válasza:
13 hónapos volt a fiam, megfogant a kistesó. Nagyon félek hogy hogyan tudom ellátni a háztartást, gyereket ha már hatalmas pocakom lesz (most még kicsi), és attól is nagyon félek hogy hogyan boldogulok majd két gyerekkel, semmilyen segítségem nincs, és a férjem is csak aludni jár haza. Nagyon várjuk a babát, tervezett gyerek, kis korkülönbséget akartunk és így talán egyszerűbb nekem is hogy egyszer vagyok itthon 4 évet, nem pedig 2-szer 3-at (bölcsi a fiamnak helyhiány miatt nincs, a kicsit még terhesség alatt beíratom, hátha...). Szeretek dolgozni, hiányzik a pörgés, kommunikáció felnőttekkel, még egyszer nem szánnám rá magam ilyen hosszú itthonlétre. Bocs a hosszú szövegelésért :) Szóval kemény lesz, de szép időszak, főleg ha majd játszanak is egymással.
2013. okt. 10. 10:24
 3/3 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy nehéz lesz. Főleg úgy,hogy tudom,hogy nem fogom tudni szoptatni a kicsit, csak fejni a tejet, az meg igen macerás. Az elsővel ezt végigjártuk, nem volt egyszerű. De mi is úgy akartuk,hogy max 2 év korkülönbséggel a 2 gyerkőcöt. Én és a tesóm is így voltunk. Jó volt együtt felnőni. Az eleje lesz biztos nagyon nehéz, de utána amikor már együtt tudnak majd játszadozni,biztos könnyebb lesz.

Én bölcsi ellenes vagyok, majd csak oviba szeretném iratni a fiamat. Majd meglátjuk, hogy fogom bírni. Véleményeket,tapasztalatokat még szívesen fogadok. Mire kell felkészülnöm!

2013. okt. 11. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!