1 éves a kisfiam. Úgy néz ki, hogy kistesó jön. Ti voltatok így? Hogy éltétek meg?
nálunk 8 hónapos volt a "nagy", amikor jött a kicsi, így is terveztük
az elejétől féltem igazán, de a kicsi az első fél évét gyakorlatilag átaludta, utána kellett megszoknunk, hogy két gyermekünk van már és mind a kettő igényli a figyelmet
fontos, hogy legyen napirendetek, amibe beleszokik, belenő a kicsi, ez megkönnyíti a Ti és a gyerekek helyzetét is
Tudom,hogy nehéz lesz. Főleg úgy,hogy tudom,hogy nem fogom tudni szoptatni a kicsit, csak fejni a tejet, az meg igen macerás. Az elsővel ezt végigjártuk, nem volt egyszerű. De mi is úgy akartuk,hogy max 2 év korkülönbséggel a 2 gyerkőcöt. Én és a tesóm is így voltunk. Jó volt együtt felnőni. Az eleje lesz biztos nagyon nehéz, de utána amikor már együtt tudnak majd játszadozni,biztos könnyebb lesz.
Én bölcsi ellenes vagyok, majd csak oviba szeretném iratni a fiamat. Majd meglátjuk, hogy fogom bírni. Véleményeket,tapasztalatokat még szívesen fogadok. Mire kell felkészülnöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!