Rokonságba születtek ikrek, Fahéj és Flanna. Vélemény?
Figyelt kérdés
Két kislány született, véleményed a nevükhöz?2013. okt. 9. 15:29
21/29 anonim válasza:
Szerintem semmi baj ezekkel a nevekkel.
22/29 anonim válasza:
Jóval engem is meggyőztetek akkor legyen Flanna :D na de Fahéj?? Szegfűszeg? Szerecsendió? :D anyám borogass...
23/29 anonim válasza:
(Apukám kutyáját , májkrémnek hívták.)
Szörnyü nevek szerintem.
25/29 anonim válasza:
Szerintem a Fahéj nagyon idétlenül hangzik névként, a Flannáról meg az jut eszembe, hogy flangál meg, hogy kanna. Biztos nem adnám a lányomnak egyiket sem.
26/29 anonim válasza:
sztem tök édes nevek!! a Fahéj az sztem olyan kis kedves a Flanna meg olyan komoly név :)nekem tetszennek
27/29 anonim válasza:
Számomra ezek olyan idétlen nevek, mint a Bodza, MÁlna, Eperke meg társaik... A Fahéj főleg, a Flanna-kanna-flaska... hát nem tudom. Nekem nagyon nem tetszenek, de hát ez van... másnak ezek a nevek a leggyönyörűbbek. Nem vagyunk egyformák.
De egyébként hosszú boldog életet kivánok a két kicsinek, és jó egészséget nekik!! :)
28/29 anonim válasza:
Teljesen olyanok,mint a
Csenge,Málna,bodza,Boróka,Zselyke
29/29 anonim válasza:
A Flannáról most hallok először, de nekem teszik:) Fahéj egy kicsit fura, de az Alma, meg ehhez hasonlók elfogadottak, akkor ez miért ne? Nem hiszem, hogy csúfolni fogják őket.
Sok boldogságot nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!