Rokonságba születtek ikrek, Fahéj és Flanna. Vélemény?
Figyelt kérdés
Két kislány született, véleményed a nevükhöz?2013. okt. 9. 15:29
2/29 anonim válasza:
Hát... nem semmi... különleges nevük van :D Szegények :(
4/29 anonim válasza:
Isten éltesse őket sokáig!A Te gyermekednek majd olyan nevet adsz ami Neked tetszik!A név különleges nekem tetszik.Mennyivel jobb az Alma vagy Csenge stb?
6/29 anonim válasza:
Flanna???
Nem Anna?
A Fahéj is borzalmas embernek, de a Flanna....egyenesen ocsmány.
Nem próbáltad lebeszélni a rokonokat arról, hogy így kib*sszanak a gyerekeikkel??
7/29 anonim válasza:
Négyeske? elolvastad a kérdést? A kérdező véleményt várt... én pedig leírtam. Persze hogy olyan nevet adok a gyerekemnek ami szép, és főleg amivel nem kell szégyenkeznie!
8/29 anonim válasza:
Én nem adnék ilyen nevet, mert furcsán hangzanak és később biztosan csúfolni fogják őket miatta. Meg nem hiszem, hogy felnőttként jól esne bemutatkozni, hogy Dr. Szabó Fahéj vagyok, idegsebész.
9/29 A kérdező kommentje:
Flanna szerintetek mivel rosszabb az Annánál?
Lehet egy mai osztályba egy Fahéj nem szégyenkezik a mostani, ottani értékrendek szerint, mint egy Judit vagy egy Gizi, nem?
2013. okt. 9. 15:41
10/29 anonim válasza:
Szegény gyerekek. Miért nem lehet rendes nevet adni a gyerekeknek. Ettől nem lesznek különlegesek, csak csúfolni fogják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!