Hány hónapos kortól nézhet előrefelé a baba a kenguruban?
Figyelt kérdés
2009. nov. 9. 16:59
1/9 anonim válasza:
Légyszíves ezt olvasd el mielőtt előre akarod fordítani:
És ha érdekel amit ott leírtak és mégis hordozni szeretnéd inkább vegyél mei-tai-t, abban biztosított a helyes tartás és véded a csípő izületeit is, ráadásul a hátadon is tudod majd hordozni ha nagyobb lesz!
KIFELE NE!!!!!
2/9 anonim válasza:
Azért én ezt fenntartásokkal kezelném. Ismerem ezt a "mamai" honlapot, tipikus paramami-oldal...
3/9 anonim válasza:
Bocs ,hogy OFF-olok,de mei-tai-ban,hogy hordozol kifelé(nekem az van)?
Vagy ezzel is csak a csípőn hordás az egészséges?
4/9 anonim válasza:
MI kb 4 hónaposan raktuk kifelé,amikor már mnden érdekelte.
Előtte befelé nézett és igen már 8 hetesen volt kenguruban.
5/9 anonim válasza:
nekem mei taiom van es 3 hós volt akkor raktam kifelé, már szépen tartotta magát, persze nem naponta hordtam. kifelé ugyanugy kell belerakni mint amikor befelé van, ahol a csukja van ott fent húzd ki a kezét, ne oldalt, legalábbis az en babám nem szerette ha oldalt volt a karja.
6/9 anonim válasza:
mei tai-ban normál esetben nem rakjuk kifelé- attól jó a meitai, hogy abban tudod háton hordozni mikor már többet akar látni a világból és így a te gátad és medencealapod sem megy gallyra
7/9 anonim válasza:
Itt le van irva és képekkel mutat mindent a bal oldali menüben! A mei Taiban mindenhogy lehet hordozni!
8/9 anonim válasza:
Én voltam az Off-olós anyuka!
A kérdezőtől elnézést kérek!!
A válaszolóknak KÖSZÖNÖM!!!
Mindenkinek jó babázást!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, bár tényleg kicsit elkanyarodtunk...már van egy nagyon jó minőségű kengurum, és egy kendőm is, nem hiszem, hogy vennék egy harmadikat, mivel alapvetően babakocsizunk. Csak 3x volt a kenguruban a pici, most 4 hónapos, de amikor előre nézett, nem éreztem, hogy jó lenne neki, bár szeretett nézegetni, nekem furcsa érzés volt, mintha kicsi és szoros lett volna neki.
2009. nov. 11. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!