Kötött csípő esetén tényleg segíthet a lazításban, ha kenguruban van a baba?
Szia!
Kicsit későn vettem észre a kérdésed, de a válasz remélem még hasznos lesz neked! A kenguru nagyon jó, amit az első válaszoló ajánlott húzos az ára de igaz, hogy megfelelő a babád számára.
Én még ajánlanám a terpeszbetétes pelenkát, a gyógyszertárba lehet kapni 750 ft 56-68-as méretig, mivel még csak 5 hetes amikor nem veszed fel a kenguruba akkor nagyon jó ha rajta van főleg éjszakára, mivel akkor van a legnyugodtabb helyzetben és szépen helyre tudja rakni a csípőjét. Az én kislányom 3 hónaposan kapta meg a terpeszpelust egész nap rajta volt, minden pelenkázáskor tornáztattam, és heti max. 2 tettem kenguruba amikor nagy bevásárlásra indultunk ketten és 6 hónaposan tünetmentes lett elhagyhattuk a terpeszpelust.
Az első nap, hogy hozzá szokjon kicsit nyűgös lesz, de másnapra már észre se veszi hogy rajta van. Én ruhán kívül tettem mert kidörzsölte a lábát, nem volt szép látvány, de megérte!!!
Boldog babázást kíván 6,5 hónapos anyuka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!