Mennyibe kerul most a babylove pelenka?
Én is pont egyik nap néztem, és olyan 60 Ft/db körül van.
Jó pelus, bár én kicsit drágállottam más saját márkásokhoz képest, úgyhogy végül Liberót vettem.
A 4-es darabja 42ft-ra jön ki kuponnal, tegnap vettem.
Ár-érték arányban a legeslegjobb.
Kupon nélkül 4600ft a 82db-os 4-es méret, de 25%-os kuponnal nagyon megéri.
Látom tavalyi a post de gondoltam leírom:
A BL= babylove (DM-es saját márkás) dobozos pelus mindig 4699ft, Jokerrel-25% es vegosszegi-10% kuponnal 3170ft-ra lehet lefaragni az árat(ha gyűjtöd a pontokat a kártyádra és abból váltasz ki kupont), es az 5-ös méretben 2x 36 = 76 db van. mi nagyon szeretjuk, csak ezt hasznaljuk. Kislányom pocakosabb is, husisabb combiban és tökéletes. 11kg volt amikor ezt kezdtük hordani, nem okozott semmi allergiát, kiütést, pisit kakit mindent jól bír, 12 órás éjszakát is ! CSAK AJÁNLANI TUDOM! A helyedben én próbaképpen vennék egy 4+os méretú kiscsomag pelust, utána egyértelművé válik hogy jó lesz-e!
A legnagyobb kiszerelés a 16-30 kg súlyú gyermekek számára létezik a nagy szívóképességű, erős, XXL méretű pelenka, többet nem tudok, menj el a Dm-be és nézelődj ! 14 hós kislány anyukája voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!