Mi a véleményetek a Dm babylove pelenkájáról? Eddig
próbáltam a Liberot (nem jött be) és huggiest (nem kapok
sajnos már sehol) is. Most pamperst active baby 3as
méretet használunk, de sokszor kifolyik combnál a kaki.
Én a fiamnál kb. 4 hónapos korától azt használtam, néha vettem pamperst, ha épp az volt akciós a dm-ben.
Lányomnak a kezdetektől a dm-est használom, most 21 hónapos.
Nekem bevált, mindig joker és végösszegi kuponokkal veszem, úgy nagyon olcsó is :D
2013. máj. 6. 16:43
2/11 anonim válasza:
Nappalra használom, de éjszakára már nem elég, amióta átalussza az éjszakát. Akkor Pampers-t adok rá.
Most 5-ös méretet használunk, kislányom van.
Barátnőm a lányával végig azt használta, de a fiánál nem vált be.
2013. máj. 6. 16:48
3/11 anonim válasza:
Off.
Pampersnek a premium care pelusát probáltad már?
2013. máj. 6. 16:50
4/11 anonim válasza:
Én használtam. Igazából se nem kimondottan jó, de annyira nem is rossz.
Beszívja a pisit azzal nincs gond, de nagyon nedves marad. Semmi szárazon tartó akármilye nincsen.
Az én fiam szibte tocsogott a pisiben a dm-es pelusban. Alig vártam hogy elfogyjon.
Használtam már Libero-t, Pampers-t, most Huggiest használok. De nemsokára elfogy.
Most betankoltam Pampers Premium Care pelusból kiváncsi leszek jó lesz-e.
2013. máj. 6. 17:00
5/11 anonim válasza:
Nálunk nagyon bevállt!! A 2es nem volt jó (5 kilós volt mikor azzal próbalkoztunk), de váltottunk a 3asra és teljesen elégedett vagyok vele. A fiam este fél 10től délelőtt fél 10ig alszik és soha nem volt még pisis reggelre. A pempers activ babyvel meg többször is előfordult. A prémium care jó még nagyon, ha akciós azt is szoktam venni.
2013. máj. 6. 17:28
6/11 A kérdező kommentje:
Pampers premium caret is most néztem , mert pont tudnék nyomtatni rá kupont.... de sok olyan kommentet láttam róla h nagyon vékony ezért a active babyhez képest sokkal kevesebbet bír, viszont az ára meg borsosabb...
2013. máj. 6. 17:29
7/11 anonim válasza:
Szia,a kisfiam 3,5 hónapos,az elején liberot használtunk,csak úgy,mint a nagy tesónál(nála ez vált be),viszont a kicsinél mindig kifolyt a pisi,meg piros volt a feneke,ekkor áttértem a pampers premium care-re,ez estére nappal meg a dm-es babylove,ezek szuperek nekünk,a 3as méret,még nem volt baleset,de szerintem gyerekfüggő,hogy mekkorák,vagy a combméretük nem tudom de mindenkinek más,én is 25%-os kuponnal veszem,így jó árban van mindkettő.
2013. máj. 6. 17:43
8/11 anonim válasza:
nekünk kipirosodott a posija a dm-es pelenkától. A libero soft bevált.
2013. máj. 6. 18:08
9/11 anonim válasza:
éjszakára pampers prémium, nappalra pampers sima kék, a narancs nagyon rossz.. egyébként minden fellelhető pelust kipróbáltunk már, ja és nagy méretben 4-5-től néha libero...
2013. máj. 6. 20:06
10/11 anonim válasza:
Nekem volt 3-as méret és most 4-es Babylove is, meg voltam vele elégedve, de most éjjelre én is Pampers acitve babyt adok rá. De a Huggies és a Libero is jó volt eddig. Baleset, hogy kifolyt a pisi vagy kaki szerintem mindegyikkel előfordult már nagyon ritkán, márkától függetlenül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!