A dm-es babylove pelenka milyen? Huggies, Pampershez képest mire számítsak? Előnyök, hátrányok? Jóval olcsóbb mint társai?
Lányomnál beváltak a Babylove-s termékek, főleg a pelus. Amúgy mi felváltva Huggiest és Babylovet vettünk mindig, mindkettőt szeretjük. De sajnálom, hogy kivonták a Huggiest... :(
Viszont a Babylove nagyon jó lányomnak. Más, mint a Huggies valamennyire, de mindig bírta a strapát, és hosszú pisis éjjeleket is kibírt. :)
Van, akinél bejön, van akinél nem. Előre nem lehet megmondani, hogy babádon is jól áll majd, kibírja-e nálatok, de szerintem megér egy próbát, mivel jó áron van és alapvetően minőségi saját márkás cucc.
a hátsó gumirozása olyan, mint a liberóé (4-esből használtam mindkettőt)
az öko nem bír el annyit, mint a sima, azzal már volt balesetünk, de az én kisfiam rengeteget iszik.
én csak ajánlani tudom, és kuponokkal 40-45Ft/db-ra ki lehet hozni.
mekkora babára kell?
Mi ezt használtuk a kislányomra, és nekünk bejött. Nem volt vele semmi gond, és az ára is jó.
A Pamperst szerettem, csak drágálltam, a Huggiest is szerettem, de már nem kapni, a Libero a babámnak nem volt jó (kiütéses lett tőle). Úgyhogy én maradtam a Babylove-nál, szerintem jó pelus.
Huggies volt nálunk a favorit, hozzá képest egy picit gyengébb, de elég jó a Babylove. Viszont még drágább, mint a Huggies. :-(
Amióta kivonták, sírom vissza a Huggiest, most épp az Aldis Mylove pelust próbálgatjuk, tulajdonképpen nem rossz, de persze régi kedvencünk nyomába se ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!