Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hagynád a hordozóban, vagy...

Hagynád a hordozóban, vagy kivennéd?

Figyelt kérdés

Van egy 4 éves és egy 2hónapos kislányom. A kicsi 6-kor ébred, 6.30kor eszik. Utána vagy ébren van egy órácskát, vagy bealszik. A nagy 7kor ébred, 7.45kor irány az ovi. a kicsi hordozóban van ilyenkor, mert autóval megyünk az oviba. Tehát a kicsi bealszik max 8kor a hordozóban. Utána (már kipróbáltam mindkét verziót) ha hazajövünk és kiveszem a hordozóból, hogy az ágyra fektessem, akkor felébred. Ha meg nem veszem ki belőle, nem nyúlok hozzá, 11-12 óráig is alszik. Tehát kivennéd a hordozóból 8.30kor a kicsit, vagy benne hagynád, hogy aludjon ameddig csak akar?

Köszönöm a válaszokat.

2013. okt. 8. 11:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is hagynám aludni!Szerintem sem lesz sokáig így na meg hát azért mert 1-2x kipróbáltad hogy alszik benne sokáig nembiztos hogy minden nap így lesz!Lehet 1 óra alvás után felébred!Annyi meg nem árt!
2013. okt. 8. 12:42
 12/14 anonim ***** válasza:

Benne hagynám... Sógornőm is sokszor így altatja a kisfiát, aki 3 hónapos, mert sokszor máshol nem is hajlandó elaludni, addig sír, amíg be nem rakja a hordozóba, hiába ringatja, stb :)

Egyik nővérem az eü-ben dolgozik, és ő nyugtatta, mert ő is aggódott miatta, hogy nem árt-e. És nővérem azt mondta neki, hogy nemzetközi kutatás van rá, hogy vannak népek, akik kezdettől fogva ültetik a babákat és évtizedekre vizsgálták az alanyokat és nem volt gyakoribb a gerincprobléma azoknak a körében sem... Úgyhogy ez egy európai nézet, és tényleg ezt mondják, de vannak vizsgálatok, amik cáfolják ezeket...

És egyébként sem biztos, hogy sokáig tart, valóban...lehet még 2 hét, és nem így lesz... :)

2013. okt. 8. 15:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Mármint az az európai nézet, hogy nem lehet ültetni, meg sokáig hordozóban hagyni a babát, és ezt cáfolja a kutatás....félreérthető voltam, bocsi :)

Előző voltam

2013. okt. 8. 15:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Mindenképp ki kell venni. Ekkora babának nem jó, ha 30-40 percnél többet van benne egyhuzamban. Persze egy-egy alkalom nem gond, de minden nap (akkor is, ha csak pár hétig lesz így), nagyon rossz lehet a gerincének.
2013. okt. 30. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!